Gediz'de 'Okuyorum, Geziyorum' Projesi Tanitildi

Kütahya’nin Gediz Ilçesinde "OkuYorum, GeziYorum" projesi tanitim toplantisi düzenlendi.

Gediz'de 'Okuyorum, Geziyorum' Projesi Tanitildi
Gediz Ilçe Milli Egitim Müdürlügü koordinesinde ilçede bulunan ortaokul ve liselerinde faaliyet gösteren Gediz Kültür ve Medeniyet Kulübü araciligiyla ilçe geneli uygulanacak olan "OkuYorum, GeziYorum" projesi tanitim toplantisi düzenlendi.

Kütahya Il Milli Egitim Müdürlügü’nün EGEP uygulamasi çerçevesinde ilçe geneli tüm ortaokul ve liselerde yürütülecek olan projede her okulun en çok kitap okuyan bir ögrencisi 2023 Nisan ayinda planlanan Ankara Gezisine ücretsiz katilim hakki elde edecek.

Kitap okumanin bu tür etkinliklerle tesvik edilmesinin önemli oldugunun altini çizen Ilçe Mili Egitim Müdürü Mahmut Bahadur; "Ilçemize özgün geçtigimiz sene olusturulan bu kulüp vesilesiyle adi üstünde kültür ve medeniyetimizin ögrencilerimizce benimsenip idrak edilmesiyle farkindalik olusacak. Milli-manevi degerlerin kazanilmasi, ögrencilerimizde özellikle de gençlerimizde olumlu davranis ve kazanimlar olusmasina katki saglamayi amaçliyoruz" dedi.

Konusmanin ardindan projenin detaylari hakkinda Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Özel Büro-Kulüp Koordinatörü Yasar Kandemir tarafindan katilimcilara bilgilendirme sunumu yapildi.
Kaynak: İHA