Garanti BBVA 'Yeni Yil Kredisi'ni Duyurdu

Garanti BBVA; saglik, alisveris, evlilik harcamalari ve her türlü nakit ihtiyaçlarina yönelik Yeni Yil Kredisi imkani sundugunu açikladi.

Garanti BBVA 'Yeni Yil Kredisi'ni Duyurdu


Garanti BBVA, artan ihtiyaçlarin hizli ve kolayca karsilanabilmesi için saglik, alisveris, evlilik harcamalari ve her türlü nakit ihtiyaçlarina yönelik Yeni Yil Kredisi imkâni sundugunu duyurdu. Yapilan açiklamaya göre banka, müsterilerine subeye gitmeden Aninda Kredi Hatti ve dijital bankacilik üzerinden güvenli bir sekilde kredi kampanyasindan yararlanma olanagi sagliyor. Yeni Yil Kredisi’nden yararlanmak isteyenler; Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA Internet garantibbva.com.tr, Garanti BBVA subeleri ve Garanti BBVA Aninda Kredi Hatti’ndan kolayca kredi basvurusunda bulunabiliyor. Ayrica subeden basvurulan ihtiyaç kredilerinde 3 ay erteleme imkani da sunuluyor.

Yeni Yil Kredisi hakkinda bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardimcisi Ceren Acer Kezik, “Yeni yilla birlikte müsterilerimizin artan ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla aninda ve hizli basvurabilecekleri Yeni Yil Kredisi’ni sunuyoruz. Müsterilerimiz saglik, alisveris, evlilik ve her türlü nakit ihtiyacini Yeni Yil Kredisi’yle Aninda Kredi Hatti ve dijital bankacilik kanallarimiz üzerinden kolayca kullanilabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen ancak Bankamiz müsterisi olmayanlar mobil uygulamamizi indirerek bulunduklari yerden hizlica müsterimiz olarak aninda kredi basvurusunda bulunabilir. Biz de, yeni yilda ihtiyaçlari yerine sevdiklerini düsünmeleri amaciyla Yeni Yil Kredisini sundugumuz için mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA