Eyyübiye Gençlik Merkezi Kurslari Büyük Ilgi Görüyor

Bütçesinin yüzde 60’ina yakinini gençlik ve egitim yatirimlarina ayiran Eyyübiye Belediyesi’nin gençlik merkezlerindeki kurslari, Baskan Mehmet Kus’un talimatiyla yil boyu devam ediyor.

Eyyübiye Gençlik Merkezi Kurslari Büyük Ilgi Görüyor
Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un büyük önem verdigi çocuklar ve gençlerin iyi bir egitim almasi, her alanda kendilerini yetistirerek gelecege hazirlanmalarina yönelik projelerin odagi olan gençlik merkezleri, burada verilen kurslarla hedefine dogru ilerliyor.

Buhara Mahallesi’ndeki 15 Temmuz Gençlik Merkezi’nde usta ögreticiler tarafindan verilen halk oyunlari, baglama, piyano, resim, bilgisayar, ritim gibi kurslara katilan yüzlerce çocuk ve genç, hem egitimlerine destek olacak sosyal aktivite imkânlarina kavusarak sokaklardan kurtuluyor hem de sportif faaliyetlere katilarak saglikli yasama ilk adimlarini atiyorlar. Gençlik merkezlerindeki kurslara katilan çocuklar ve gençler, kendilerine saglanan bu imkânlardan dolayi Kus’a ve Eyyübiye Belediyesi’ne tesekkür ederken, aileler de çocuklarinin vakitlerini degerlendirmelerinden dolayi büyük memnuniyet duyuyor. Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri bünyesinde faaliyet gösteren AK Evler Spor Salonlari’nda yetenekleri kesfedilen onlarca sporcu, burada çalismalarini sürdürerek Milli Takim formasi giymis, ulusal ve uluslararasi basarilara imza atarak Sanliurfa’nin ve Türkiye’nin gururu olmustu. Yapimi tamamlanan ve tefrisat hazirliklarinda son asamaya gelinen Süleymansah Gençlik Merkezi’nin tamamlanmasiyla, Eyyübiye’de yasayan çocuklar ve gençler daha çok aktiviteye katilma imkâni bulacak. Yapim ihalesi tamamlanan iki yeni gençlik merkezinin de tamamlanmasiyla, Eyyübiye’de daha çok çocuk ve genç bu imkanlardan faydalanacak.
Kaynak: İHA