Durakta Yolcu Alan Otobüse Makas Atmaya Çalisirken Zincirleme Kaza Meydana Geldi Açiklamasi 3 Yarali

Avcilar’da bir otomobil, durakta yolcu alan otobüse makas attigi sirada kaza meydana geldi. 3 kisinin yaralandigi zincirleme kazada sürücünün kaçtigi ileri sürülürken, kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Durakta Yolcu Alan Otobüse Makas Atmaya Çalisirken Zincirleme Kaza Meydana Geldi Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, saat 09.30 siralarinda Avcilar Denizköskler Mahallesi E-5 yan yol Haci Serif Duraginda yasandi. Edinilen bilgiye göre, Beylikdüzü ile Bakirköy arasinda sefer yapan 34 LD 0379 plakali IETT otobüsü, yolcu almak için duraga yanasti. Ayni yöne giden 34 PU 0948 plakali otomobil, sol seride dogru makas atmaya çalistigi sirada yolcu alan otobüse çarparken arkadan gelen 34 UK 1745 plakali araç ise, makas atan otomobil ile bariyer arasinda sikisti. Kazada otobüsteki yolcular ile 34 UK 1745 plakali otomobildeki vatandaslar yara almadan kurtuldu. Süratli ve kazaya neden oldugu ileri sürülen otomobilde bulunan 4 kisiden 3’ü hafif yaralanirken sürücünün ise kaçtigi belirtildi.

Yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Kaza nedeniyle E-5 yan yolda yaklasik bir buçuk saat trafik durdu. Araçlarin kaldirilmasiyla trafik normale döndü.

Hastanede tedavilerine devam edilen yaralilarin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi. Kaçan sürücü ile ilgili polis çalisma baslatirken, kaza ile ilgili inceleme sürüyor. Öte yandan meydana gelen kaza bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün yolcu almak için yol kenarina yanastigi ardindan 34 PU 0948 plakali otomobilin otobüse çarptigi görüldü.

“Otobüs yolcu indirip bindirmek için durmustu”

Kaza ile ilgili konusan Göksel Saglam isimli vatandas, “Ben evde haberleri falan izlerken ‘çat’ diye bir ses geldi. Baktim kaza olmus. Otobüs yolcu indirip bindirmek için durmustu, beyaz araç ona çarpinca arkadan gelen mavi araç da duramadi. O da ona çarpti, kaza oldu. 3 kisi yaralandi” diye konustu.

Kaynak: İHA