Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Roman Kardeslerimize Yönelik Örnek Projeleri Hayata Geçirdik'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde yasayan Roman kardeslerimize yönelik egitim, sosyal, kültürel ve daha birçok alanda örnek projeleri hayata geçirdik” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Roman Kardeslerimize Yönelik Örnek Projeleri Hayata Geçirdik'
Canik Belediyesi, personellerine yönelik egitimlere ara vermeden devam ediyor. Canik Belediyesi’nin uygulayici pilot belediyeler arasinda yer aldigi, yerel düzeyde iyi yönetisim uygulamalarinin yayginlastirilmasi ve Roman Vatandaslarin Güçlendirilmesinin Desteklenmesi Projesi (ROMACTED) Faz II” kapsaminda belediye personelleri Proje Döngüsü Egitimi aldi.

“Örnek projeleri hayata geçirdik”

Ilçede yasayan Roman vatandaslara yönelik çalismalarin devam ettigini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde yasayan Roman kardeslerimize yönelik egitim, sosyal, kültürel ve daha birçok alanda örnek projeleri hayata geçirdik. Istihdamlarina yönelik çalismalar gerçeklestirdik. Pandemi döneminde hijyen paketi hediye ettik. Ihtiyaç sahibi Roman kardeslerimiz için gida kolisi ve sicak yemek destegimizi sürdürüyoruz. Roman kardeslerimiz için yeni projeler kazandirmaya ve her zaman yanlarinda olmaya devam edecegiz” dedi.



Canik’te egitimler sürüyor

Belediye personellerine yönelik egitim çalismalarinin devam ettigini dile getiren Baskan Ibrahim Sandikçi, “Belediye personelimize yönelik egitimler düzenlemeye ve farkli alanlarda egitimlerle bulusturmaya devam ediyoruz. Personelimizin vatandaslarimiza en iyi sekilde hizmet verebilmesi ve kisisel gelisimlerine katki saglamaya yönelik egitimlerimizi yil boyunca sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA