9 Madalya Kazanan Gelecegin Seflerine Rektör Topal'dan Tesekkür

Antalya’da gerçeklesen Gastro Antalya: Uluslararasi Gastronomi ve Mutfak Yildizlari Bulusmasi’ndan 9 madalya ile dönen Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Asçilik Bölümü ögrencilerini tebrik etti.

9 Madalya Kazanan Gelecegin Seflerine Rektör Topal'dan Tesekkür
Antalya’da düzenlenen Gastro Antalya: Uluslararasi Gastronomi ve Mutfak Yildizlari Bulusmasi’ndan aldiklari derecelerle büyük basari elde eden Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Asçilik Bölümü ögrencileri, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’i ziyaret etti. Ziyarette ögrencilere, Kastamonu Üniversitesi Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burhan Sevim, Müdür Yardimcisi Ögretim Görevlisi Mehmet Böyüközkök, Otel, Lokanta ve Ikram Hizmetleri Bölümü Baskani Ögretim Görevlisi Ülkü Mine Önek ve Asçilik Programi Ögretim Görevlisi Alper Çevik eslik etti.

Rektör Topal, tatli, balik, makarna, ana yemek ve pizza kategorilerinde ter dökerek 3 altin, 2 gümüs, 4 bronz madalya ve 2 basari belgesi alarak Kastamonu Üniversitesini basari ile temsil eden ögrencileri ve akademisyenleri tebrik ederek, madalyalarin Kastamonu Üniversitesine kazandirilmasindan ötürü gurur duyduklarini ifade etti.

Ögrenciler ve akademisyenler, kendilerine verilen destekten dolayi Rektör Topal’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA