5 Kisinin Yaralandigi Silahli Saldiri Ani Güvenlik Kamerasinda

Zonguldak’in Devrek ilçesinde yoldan geçen vatandaslarin da aralarinda bulundugu 5 kisinin yaralandigi olay saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Iki kisinin tutuklandigi olayda suç aleti tabanca da ele geçirildi.

5 Kisinin Yaralandigi Silahli Saldiri Ani Güvenlik Kamerasinda
Edinilen bilgiye göre olay Devrek ilçesinde önceki gece 23.00 siralarinda yasandi. Veysel Atasoy Caddesi üzerinde yasanan olayda iddiaya göre iki taraf arasinda alacak verecek mevzusu nedeniyle çikan tartisma silahli kavgaya dönüstü.

Olayda C.G., E.G., T.K., Ö.Ç., Y.S.C., silahtan çikan kursunlarla yaralandi. Olaya karisan M.A.F., B.E.F. ve E.D. isimli 3 süpheli hizla olay yerinden kaçarak kayiplara karisti. Akçasu Köyüne kaçtiklari tespit edilen üç süpheli Devrek Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ve Cinayet Büro Amirligi ekipleriyle yapilan operasyonda gece yarisi yakalandi. Güvenlik kameralarinca kaydedilen görüntülerde silahla ates edilmesi sonrasi bir kisinin ayagindan vuruldugu, kalabaligin etrafa kaçistigi yansidi. Silahtan çikan kursunla yaralanarak yere düsen yaralinin hizla yanina gelen baska bir kisinin tekmeli saldirisina ugradigi da görüntülerde yer aldi.

Ikamette yapilan aramalarda suç aleti olan tabanca da ele geçirildi. Saniye saniye güvenlik kamerasina yansiyan olayda M.A.F: ve B.E.F. tutuklanirken E.D. ise serbest birakildi.
Kaynak: İHA