3.5 Km'lik Beybes Caddesi Bastan Sona Yenilendi

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediyesi, 2022 yilinda ilçeye yogun ve bereketli bir asfaltlama sezonu daha yasatti, Beybes Caddesini de modern ve konforlu ulasima kavusturdu.

3.5 Km'lik Beybes Caddesi Bastan Sona Yenilendi
Imar, üst yapi ve altyapi noktasinda yogun bir sezonu daha geride birakmaya hazirlanan Meram Belediyesi asfaltlama çalismalarina da hiz kesmeden devam ediyor. Meram Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, bu çerçevede baslattigi Beybes Caddesi çalismalarini da tamamladi. Beybes Caddesinin, Kozagaç Caddesinden Hatip Caddesine kadar olan toplamda 3 bin 500 metre olan yolun asfalti tamamlanarak hizmete sunuldu. Beybes Mahallesinde bulunan 657 konutluk TOKI konut projesinin yer aldigi bölgeyi de etkileyecek sekilde yürütülen çalismalar çerçevesinde yola 30 bin metrekarelik asfalt yüzey alanina yaklasik 8 bin ton sicak asfalt serimi gerçeklestirildi.

Çalismalar çerçevesinde ayrica 8 bin metrekare tretuvar alanina da parke çalismasi yapildi.

“Modern ve konforlu ulasim için bir esik daha asildi”

Ilçenin, 2022 yilininda da fiziki hizmetlerden sosyal projelere kadar yogun ve bereketli bir hizmet sezonu yasadigini ifade eden Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, bu bereketin kendini asfaltlama noktasinda da kendini gösterdigini kaydetti.

Bu çerçevede çalismalara basladiklari Beybes Caddesi asfaltlama çalismalarinin sezon kapanmadan hizli bir sekilde tamamlanmis olmasindan duydugu mutlulugu dile getiren Baskan Kavus, “Meram Belediyesi olarak ilçe genelinde yürüttügümüz asfaltlama ve altyapi çalismalarina, sezonun sonuna yaklasilirken de ara vermeden devam ediyoruz. Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz, bu çerçevede Beybes Caddesinde basladigi asfalt ve yenileme çalismalarini hizli bir sekilde tamamladi. Yogun bir sekilde emek harcayarak bu yolu kullanmak durumunda olan hemsehrilerimize kis gelmeden rahat, modern ve konforlu bir ulasim imkani saglayan ekip arkadaslarimin her birine tesekkür ediyorum. Meram’daki yasam standardini yükseltmek adina sergiledigimiz yüksek tempo hava sartlari elverdigi ölçüde devam edecek, önümüzdeki süreçte ve gelecek sezonlarda da bu tempoyu artirarak hizmetlerimize devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA