Türkiye Üniversiteler Arasi Voleybol Turnuvasi Basladi

Üniversite Sporlari Federasyonu tarafindan organize edilen “Türkiye Üniversiteler Arasi Voleybol Turnuvasi” Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliginde, ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Naim Süleymanoglu Spor Salonunda basladi.

Türkiye Üniversiteler Arasi Voleybol Turnuvasi Basladi
Turnuvanin açilis törenine, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Gençlik Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Sedat Bektas, Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Gülsah Sahin, Dr. Ögr. Üyesi Sakir Serbes, Saglik Kültür Spor Daire Baskani Yüksel Yildiz ve ögrenciler katildi.

ÇOMÜ’den, Gebze Teknik Üniversitesinden, Bandirma 17 Eylül Üniversitesinden, Kirklareli Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesinden takimlarin katilacagi turnuva, saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’in açilis konusmasi ile devam etti.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, sporun herkesin hayatinin ayrilmaz bir parçasi olmasi gerektigini vurgulayarak sunlari söyledi:

“Sporun herkesin hayatinda olmasi gerektiginin altini her firsatta çiziyorum. Spor yapan birey saglikli bir bedene sahip olur. Biz ögrencilerimizin sadece ders konusunda degil ayni zamanda spor ve sanat dallarinda da donanimli olmalarini istiyoruz. Spor alaninda gençlerimizin azimli, kararli olup gelecek zamanlarda uluslararasi turnuvalarda, olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmesini istiyoruz. Gelecekle ilgili bu planlari belirleyen gençlerimiz hedef noktalari için çok gayret etmeli ve çalismalilardir. Bugün açilisini gerçeklestirdigimiz turnuvada elbette elemeler gerçeklesecektir sizler sadece hedeflerinize odaklanin gençler. Turnuvaya katkisi olan herkese tesekkürlerimi iletiyorum, gençlerimize basarilar diliyorum.”

Turnuva, 12-16 Aralik 2022 tarihleri arasinda gerçeklesecek.
Kaynak: İHA