Esenyurt'ta Kocasiyla Tartisan Kadin Balkondan Düserek Hayatini Kaybetti

Esenyurt’ta kocasiyla tartistiktan sonra balkondan düsen kadin hayatini kaybetti. Olayin intihar mi, yoksa cinayet mi oldugu konusunda sorusturma baslatildi.



Olay, 19.30 siralarinda Esenyurt ilçesi Balikyolu Mahallesi 474 Sokak’ta yasandi. Iddiaya göre, kocasiyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartisan Meral Ç., 4 katli binanin 2’nci katindaki balkondan düserek agir yaralandi. Olayi gören vatandaslar polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenligini saglarken saglik ekipleri de sokak ortasinda yarali sekilde yatan kadina ilk müdahaleyi yaptiktan sonra hastaneye kaldirdi. Balkondan düsen kadin yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri kadinin düstügü balkonda ve evinde incelemelerde bulunurken konunun intihar mi yoksa cinayet mi oldugu konusunda arastirma baslatildi.

Olayin yasandigi sokakta yasayan Recep Kelepçe, “Kadinin bir tanesi balkona çikti, asagi atladi. Her sey on saniye içerisinde yasandi. Sonra bir sürü polis ve ambulans geldi. Konuyu bilmiyoruz. Olay on dakika sürdü. Kimse sebebini bilmiyor. Olay öncesinde hiç ses soluk çikmadi” dedi.

Kaynak: İHA