Erdem Açiklamasi 'Ceyhan'a Hizmet Etmek Yürek Ister, O Yürek De Bizde Var'

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, ilçenin sorunlarini çözmek için hiçbir fedakarliktan kaçinmadiklarini belirterek, "Ceyhan’a hizmet etmek yürek ister, o yürek de bizde var” dedi.

Erdem Açiklamasi 'Ceyhan'a Hizmet Etmek Yürek Ister, O Yürek De Bizde Var'
Baskan Erdem, Ceyhan’da Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in da destegiyle 1000 gündür hizmet seferberligi baslattiklarini, ilçenin tüm sorunlarini çözebilmek adina hiçbir fedakarliktan kaçinmadiklarini söyledi.



Ceyhanlilara en iyi hizmeti sunabilmenin heyecaniyla dolu oldugunu ve bu heyecani yitirmeyecegini ifade eden Baskan Erdem, “Ceyhanimizin asfalt sorununu çözebilmek için kollari sivadik. 36 bin 250 ton asfalt döktük. 28 kilometre parke çalismasi yaptik. Ceyhan, saglikli, temiz içme suyuna kavustu. Adana Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar’la birlikte Ceyhanimizin tüm asbestli borulari degistirildi. Artik Ceyhan’da su kesintisi yasanmiyor. Artik Ceyhan’in temiz içme suyu var. Artik Ceyhan’in piril piril asfalti var. Ceyhan’a hizmet etmek yürek ister, o yürek de bizde var” diye konustu.

Kaynak: İHA