Sakarya'daki Korkutan Yangin Havadan Görüntülendi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde sanayi sitesi içerisinde bulunan mobilya deposunda çikan yangin havadan görüntülendi. Ekiplerin yaklasik 2 saattir müdahale ettigi ve kontrol altina alinan yangin bölgesinde sogutma çalismalari sürüyor.

Sakarya'daki Korkutan Yangin Havadan Görüntülendi
Yangin, saat 17.00 siralarinda Adapazari ilçesi Tuzla Mahallesi üzerinde bulunan Zirai Aletler Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir mobilya deposunda çikti. Dumanlarin gökyüzünü kapladigi ve sehrin dört bir yanindan görülebilen yangin için bölgeye çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Sakarya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligina bagli 24 araç, 50 personeli ile 1 arazöz ve is makinelerinde yardimiyla yaklasik 2 saattir müdahale ettigi yangin kontrol altina alindi. Polis ekiplerinin de bölgede genis güvenlik önlemleri aldigi bölgede sogutma çalismalari sürüyor. Öte yandan, Sakarya Il Emniyet Müdürü Selçuk Dogus ve Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskani Ayhan Orhan Aranci’da çalismalari yakindan takip etti.

Korkutan yangin havadan görüntülendi

Sehrin birçok farkli noktasindan görülebilen yangin ise havadan da görüntülendi. Yangin esnasinda herhangi bir yaralananin olmadigi ögrenilirken, depo adeta küle döndü. Yanginin çikis sebebi ise sogutma çalismalarinin ardindan belirlenecek.
Kaynak: İHA