Site Yöneticisi Ile Kiraci Arasinda Saç Saça Bas Basa Kavga Çikti

Esenyurt’ta iddiaya göre bir kiraci, site yöneticisinin usulsüz davranislarina tepki gösterdi. Kendisine evinde fuhus yaptigi ve uyusturucu kullandigi gibi çesitli iftiralarda bulunulmasina dayanamayan kiraci, site yöneticisi kadin konusmak isteyince saç saça bas basa birbirine girdi. Yasanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Site Yöneticisi Ile Kiraci Arasinda Saç Saça Bas Basa Kavga Çikti
Olay, geçtigimiz günlerde Esenyurt Piri Reis Mahallesi’nde bulunan bir sitede yasandi. Iddiaya göre, site yöneticisi kadin, bir kiraciya usulsüz sekilde çöp cezasi yazmasi ile aralarinda tartisma çikti. Ilerleyen günlerde kadin kiraciya, evinde fuhus yaptigi, uyusturucu kullandigi gibi çesitli iddialarda bulunan site yöneticisi, bununla da yetinmeyip kadinin ev sahibini arayarak evden çikartilmasini istedi. Site giris kartlarinin yenilenmesi üzerine yönetim ofisine giden kiraci, burada kartlar için 50 TL ücret istenince, “Bu kartlar 5 TL’ye basiliyor, neden 50 TL verelim” diyerek tepki gösterdi. Bu tepki karsisinda iddiaya göre site yöneticisi, “Üstüne kendime içki masasi kuracagim” dedi.

Bu cevap sonrasinda hararetlenen tartisma saç saça kavgaya dönüstü. Yasanan o anlar ise anbean güvenlik kamerasina yansidi.

“Üstüne içki masasi kuracagim”

Yasanan olayi anlatan kiraci Elif Pehlivan, “Bana site yönetimi tarafindan usulsüz sekilde çöp cezasi yazildi. Ben bu cezalari ödemeyecegimi söyledigimde ise ev sahibin aranip evden çikartilmam gerektigini, evde fuhus yapildigini ve uyusturucu kullanildigini söyledi.

Ev sahibim tabi ki bu iftiralara itibar etmeyince beni tehdit etmeye basladilar. Bana farkli durumlardan cezalar yazmaya basladilar. Tabi bunlari da kabul etmeyince saldiriya ugradim. Ilerleyen günlerde yönetim ofisinden bana bina giris kartlarinin yenilendigi ve yeni karti almam gerektigi söylendi. Ofise gittigimde kart için benden 50 TL para istendi. Bende ‘Bu kartlar 5 TL’ye basiliyor, neden 50 TL verelim” dedigimde site yöneticisi bana ‘Üstüne içki masasi kuracagim, seni de öldürdügümde beni seven kat malikleri ile yeniden içki masasi kuracagim” dedi.

Bunun üzerine de arbede çikti. Güvenlik adi altindaki danismada ki arkadasta o arbede de benim kolyemi çaldi. Çöp cezalari ile ilgili tebligatimi almaya gidince de üstüme saldirildi. O günden de darp raporum ve sikayetim mevcut. Bu kadin bizi evden çikarip yeni kiraci almak istiyor. Bu süreçte de aldigi komisyonlarla haksiz kazanç elde etmek istiyor” dedi.

Kaynak: İHA