Önce Otomobile Ardindan Bahçe Duvarina Çarpti

Isparta’da otomobil ile çarpisan kamyonet ardindan bir evin bahçe korkuluklarina çarparak durabildi. Kazada 1 kisi hafif sekilde yaralandi.

Önce Otomobile Ardindan Bahçe Duvarina Çarpti
Kaza, Davraz Mahallesi 3933 Sokak ile 3927 Sokagin kavsaginda aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.A. idaresindeki 32 PL 888 plakali kamyonet ile A.K idaresindeki 32 AS 445 plakali otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle kamyonet, park halinde bulunan 32 HF 064 plakali kamyonete daha sonra bir evin bahçe korkuluklarina çarparak durabildi. Bahçede bulunan bir dogalgaz panosu kirildi. Çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla birlikte bölgeye polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hafif yaralandigi belirlenen kamyonet sürücüsü H.A. Isparta Sehir Hastanesine kaldirildi.

Öte yandan itfaiye ekipleri bahçede bulunan dogalgaz panosuna müdahale ederek gaz kaçagina karsi durumu kontrol altina aldi. Bahçe korkuluklarina çarparak duran kamyonet bölgeye gelen vinç ile kaldirilirken polis ekipleri tarafindan trafige kapatilan yol açildi.
Kaynak: İHA