Körfez Devlet Hastanesi'ne Yeni Ek Bina Yapilacak

Saglik Bakani Fahrettin Koca’yi ziyaret eden Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, "Devlet Hastanesi ek hizmet binasi, 30 ünitelik Agiz ve Dis Sagligi Merkezi ve Saglikli Hayat Merkezi, 2023 yatirim programina alindi" dedi.

Körfez Devlet Hastanesi'ne Yeni Ek Bina Yapilacak
Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt; AK Parti Milletvekilleri Emine Zeybek, Mehmet Akif Yilmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakir ile birlikte Saglik Bakani Fahrettin Koca’yi ziyaret etti. Ziyaretin gündemi ise Körfez’de yapilmasi planlanan Devlet Hastanesi ek hizmet binasi ve diger saglik projeleri oldu.

Ziyaret sonrasinda açiklamada bulunan Baskan Sener Sögüt, "Uzun yillardir Körfez’in bekledigi bir projeydi. Aslinda bizler gerekli hazirliklari yapmistik. Saglik Bakanligimizin yatirim programina almasini bekliyorduk. AK Parti Kocaeli Milletvekillerimize ayrica tesekkür etmek istiyorum. Arada köprü oldular ve yatirim programina alinmasi için ciddi bir emek gösterdiler. Ek hizmet binasi disinda iki proje de yatirim programina alindi. Mevcutta bir agiz dis sagligi merkezimiz var ama Körfez için yetersiz kaliyordu. Nüfusu her geçen gün artan bir ilçeyiz. Onun yerine 30 ünitelik Agiz ve Dis Sagligi Merkezi yapilacak. Ayrica ilçemize bir de Saglikli Hayat Merkezi kazandiracagiz. Bu iki proje de hemen baslayacak" dedi.



Tam donanimli olacak

Körfez Devlet Hastanesi’ne yapilacak ek hizmet binasi tam donanimli olacak. Proje içerisinde ameliyathane, yogun bakim, resüsitasyon odasi, hasta muayene alanlari, müsahede odasi, müdahale odasi, bekleme alanlari, görüntüleme ünitesi, travma odasi, laboratuvar ve kan alma odasi gibi birimler de bulunacak.
Kaynak: İHA