GES Ile Hem Çevreyi Hem Bütçelerini Kurtariyorlar

CW Enerji Antalya’da faaliyet gösteren bir fabrika ile daha yaptigi isbirligiyle fabrikanin çatisini günes panelleri ile donatti. CW Enerji CEO’su Volkan Yilmaz, birbirinden farkli sektörlerde faaliyet gösteren firmalarin çatisina günes enerji santrali (GES) kurmaya devam ettiklerini belirterek, Antalya’da bulunan bir fabrika ile de is birligi yaptiklarini söyledi.

GES Ile Hem Çevreyi Hem Bütçelerini Kurtariyorlar
Fabrikaya, “427,2 kWp gücündeki günes enerji santrali kurulumunu tamamladiklarini söyleyen Yilmaz, "GES projesi ile firma yilda yaklasik 42 agaci kurtararak 279.130 kg karbondioksit esdegeri kadar emisyonun önüne geçecek ve enerji ihtiyacini kurdugumuz günes enerji santrali karsilayacak. Firma günes enerji santrali ile enerji maliyetlerinden büyük oranda tasarruf saglarken çevreye de hizmet etmis olacak” dedi.

Son teknolojinin yer aldigi üretim hatlari ve güçlü ekipleri ile kaliteli üretim yaptiklarini ifade eden Yilmaz, yüksek kalite standartlarinda ürettikleri günes enerji panelleri ile sektörde öncü olduklarina dikkat çekti.

Yilmaz, müsteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmis bir anlayisla çalismalarina devam ettiklerinin altini çizerek, “Enerji ihtiyacinin karsilanmasinda önemli bir rol üstlenen GES projesi, sanayiciler için iyi bir firsat. Sanayiciler günes enerjisi sistemleriyle çevreci bir sekilde kendi enerjilerini üreterek, enerji maliyetlerindeki artisin da önüne geçiyorlar. Günes panelleri isletmeler için büyük avantaj sunuyor. Kurulum maliyetinin uygun olmasi ve hizla enerji üretmesi açisindan günes enerji santralleri fabrikalardan çiftliklere, otellerden alisveris merkezlerine kadar birçok alanda tercih edilir hale geldi” diye konustu.

Kaynak: İHA