Sungurlu TSO'nun Yeni Baskani Ilhan Ambarkütükoglu Oldu

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani, yönetim ve disiplin kurulu üye seçimi yapildi. Mevcut Baskan Behiç Akkas’in giremedigi seçimde Sungurlu TSO’nun yeni Baskani Ilhan Ambarkütükoglu oldu.

Sungurlu TSO'nun Yeni Baskani Ilhan Ambarkütükoglu Oldu


Sungurlu TSO Lokalinde yapilan seçimlerde 24 meclis üyesi yönetim ve disiplin kurulu için oy kullandi. Mevcut Baskan Behiç Akkas’in geçen hafta yapilan meclis komitesi organ seçimlerinde grubundan çikamamasi nedeniyle, seçime Baskan adayi olarak Ilhan Ambarkütüoglu girdi. Yapilan seçimde 13 üyenin oyunu alan Ilhan Ambarkütükoglu Yönetim Kurulu Baskani seçilirken, diger baskan adayi Alaattin Akel ise 11 üyenin oyunu aldi. Ilhan Ambarkütükoglu baskanligindaki yönetim kurulu üyeleri su isimlerden olusuyor: “Nuh Aluç, Mustafa Dogan, Osman Koca, Ramazan Mert, Devlet Kanmis ve Cemal Ragip Özsari"

Disiplin Kurulu Üyeligine ise Yasin Sahin, Engin Akkas, Bahri Kocamanoglu, Halil Bugrahan Kopan ve Mehmet Ergül seçildi.

’Seçime itiraz edildi’

Seçim boyunca birçok usulsüzlük yapildigi söyleyen yeni meclis üyeleri, bugün yapilan seçimde de yine usulsüzlüklerin oldugunu, bu yüzden de seçime itiraz ettiklerini söyledi.



Seçim süresi boyunca aski sürecinden tutup, üye silmelere kadar birçok usulsüzlük tespit ettiklerini ve bununla ilgili gerekli müracaatlari yaptiklarini söyleyen meclis üyeleri, “Entrikalarla dolu seçim sonunda Behiç Akkas kendi grubundan çikamayip, seçimi kaybetmistir. O gruptan Ilhan Bayav ve Veysel Kocabas çikmistir. Bugün yapilan seçimde ise Ilhan Ambarkütük seçimi 13-11 kazanmistir. Yapilan itirazlarimiz kesinlestikten sonra yeni meclis üyeleri olarak, yasanabilecek yeni entrikalara müsaade etmeyecegimizi, entrika ve ayak oyunlari olmadan çalisilmasina açik destek olacagimizi, yalan, dolan ve film çevrilmesine müsaade etmeyecegimizi bildiririz”
Kaynak: İHA