MHP'ye Kdz. Eregli'de 500 Yeni Katilim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Eregli ilçe teskilatina yeni katilan yaklasik 500 kisiye rozet takma töreni yapildi. Törende konusan MHP MYK Üyesi ve Istanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, altili masanin HDP’den talimat aldigini belirterek, HDP ne derse onu yapmak zorunda oldugunu söyledi.

MHP'ye Kdz. Eregli'de 500 Yeni Katilim
MHP Kdz. Eregli Ilçe Teskilati tarafindan Gülüç ve Kandilli Belde Teskilatlari ile Kdz. Eregli Ülkü Ocaklari binalarinin açilislari gerçeklestirildi.

MHP Gülüç Belde Teskilati’nin açilisina MHP MYK Üyesi ve Istanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, MYK Üyesi Murat Kotra, Zonguldak Il Baskani Varol Demirköse, AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas, MHP Kdz. Eregli Ilçe Baskani Rahman Demirtürk ile çok sayida partili katildi.

MHP heyeti daha sonra Kandilli Belde Teskilati ile Kdz. Eregli Ülkü Ocaklari’ni düzenlenen törenle hizmete açti. MHP heyeti daha sonra Tataoglu Kültür Merkezi’nde MHP’ye yeni katilan 500 kisiye rozet takma törenine katildi.

Burada konusan MHP MYK Üyesi Murat Kotra, 2023’te yapilacak seçimlerde Recep Tayyip Erdogan’i yeniden Cumhurbaskani yapacaklarini söyledi.

Kotra konusmasinda su sözlere yer verdi: “Genel baskanimizin talimatiyla ‘milletin efendisinin ayagina gideceksiniz’ diyerekten 18 bin 511 köyümüzü ziyaret etmeye basladik. Milletvekilimizle beraber Cumartesi ve Pazar günü Karabük’te 40’in üzerinde köy ziyareti yapacagiz. MHP ayni anda 20 Ilde köy ziyaretleri yapiyor. Genel baskanimizi iyi anlayip vatandasa iyi anlattigimizda, dogru anlattigimizda aslinda hiçbir sikinti yasamayacagimizi ben çok iyi biliyorum. Genel baskanimizin da dedigi gibi; “aday belli karar net.” MHP’nin Cumhurbaskani adayi Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dir. Cumhurbaskanimizi tekrar çok yüksek bir oy oraniyla Cumhurbaskani olarak seçecegiz. Bundan hiçbir kuskumuz yok ama MHP’nin de mecliste çok güçlü bir sekilde temsil edilmesi için milletvekilligi seçimlerinde de siz degerli dava arkadaslarimizdan insan üstü bir gayret bekliyoruz.”

Törende konusan MHP MYK Üyesi ve Istanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz ise altili masayi elestirdi.

Milletvekili Dr. Arkaz konusmasinda “PKK’nin siyasi kanadiyla biz ayni çati altinda olmak istemiyoruz. Mecliste onlarin yeri yok. Sen geleceksin benim devletimi yikmak, milletimi bölmek isteyeceksin, askerimi, polisimi sirtindan vuracaksin. Maas alacaksin birde seçim yardimi. Böyle bir sey olabilir mi? Hem de bu milletin verdigi verilerle. Böyle bir sey olamaz, buna izin vermeyecegiz. Genel Baskanimiz yillardan beri söylüyor. Bu terörist HDP’nin kapatilmasi lazim. Çünkü, HDP’nin ilçe il binalari bu teröristlerin hücre evleri haline gelmis. Dogu Akdeniz’de bizim hukukumuz var. Ecdadimizin kani var. Orada gaz ve petrol aramaya devam ediyoruz, devamda edecegiz. Yalniz bütün dünyanin muhalefetligine ragmen devam ediyoruz. Fransa karsimiz, Avrupa karsimizda, Yunanistan’i, Amerika’si, Rusya’si ne varsa. Türkiye Cumhuriyeti’nin ordusu bugün o kadar güçlü ki, yillardan beri biz devletimizin gücü ile gururlandik, mutlu olduk. Bütün dünya birlesse Türk ordusu ile bas edemez. Kibris’ta iki devlet var. Kibris’ta Maras’i açtik yine Avrupa’nin muhalefetligine ragmen. Eger biraz daha simarirlarsa, Avrupa’nin simarik çocugudur bunlar. Ecdadimiz onlara ne yaptiysa, dedelerine ne yaptiysak bin mislisini yapariz. Ansizin bir gece geliriz sözü bosuna söylenmemistir. Karadeniz’de gaz bulduk. O da Zonguldak ve Kdz. Eregli topraklari içerisinde. Burada da aramaya devam ediyoruz. Karabag’i 28 yil isgal ettiler, 44 gün gibi kisa bir sürede kafalarina vura vura Türk yumrugunu onlari oradan attik” dedi.

2023 seçimlerinin Cumhuriyet döneminin en önemli seçimleri oldugunu belirten Dr. Arkaz, Cumhur ittifakinin kapali kapilar arkasinda kurulmadigini millet tarafindan kuruldugunu söyledi.

Dr. Arkaz konusmasinin devaminda sunlari ifade etti: “Bir tarafta da ne oldugu belirsiz altili sandalye, altinda da PKK. Bunlarin aga babasi, yönlendiren tamamen HDP’dir. HDP’den bunlar vazgeçemez. Bu Sebnem Fincanci’miydi o, bende doktor oldugum için utaniyorum. Bir tip fakültesi mezunu kadinin niye bu kadar terörist sevici ve militan olmasina, vatan haini olmasina utaniyor ve üzülüyoruz. Nerede terörist cenazesi var oraya gider. Teröristlerle ilgili yazilar yazar. Bir tane sehidin cenazesinde hayatta görülmemis. En sonunda da diyor ki; ‘Türk ordusu kimyasal silah’. Utanmaz, ne diyeyim? Daha fazla terbiyem var, dilime yakismaz. O da cezasini çekecek. Çünkü bunlarin hepsi okyanus ötesinin hainleridir, ajanlaridir.”

Yapilan konusmalarin ardindan Zonguldak Maden Sehitleri Dernegi Baskani Çetin Yigit ve yönetim kurulu üyeleri üzerinde maden sehitlerinin isimlerinin yazili oldugu bir formayi Dr. Arkaz’a hediye etti. Dr. Arkaz ve diger MHP yöneticileri törende MHP’ye yeni katilan yaklasik 500 üyeye rozetlerini takarak tebrik etti.
Kaynak: İHA