Bebeginizin Sagligi Için Tekstil Ürünleri Seçimine Dikkat Edin

Organik ev tekstili sektörünün öncü firmasi Ecocotton, bebekleri için kaliteli ve güvenilir ürünler arayan ailelerin tercihi oldu. Ecocotton E-ticaret Direktörü Iç Mimar Kübra Uzunoglu, bebek tekstil ürünlerinin seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktalarina dikkat çekti.

Bebeginizin Sagligi Için Tekstil Ürünleri Seçimine Dikkat Edin


Türkiye’nin ilk organik ev tekstili üretim yapan firmasi olan Ecocotton tarafindan tasarlanan doga dostu organik bebek ve çocuk ürünleri, sürdürülebilir ve kullanisli olmalariyla anne babalarin telasli ve heyecanli günlerinde en büyük yardimcilari oluyor. Bebek ve çocuklari için nasil bir ürün tercih edecekleri konusunda arayis içerisinde giren ebeveynler, ihtiyaçlari olan kaliteli ve güvenli bir ürünleri Ecocotton’dan temin edebiliyor.

Bir bebegin gelisinin ebeveynleri en çok heyecanlandiran haberlerden biri olduguna dikkat çeken Ecocotton E-ticaret Direktörü Iç Mimar Kübra Uzunoglu, “Mutlulugun, sevincin ve pek çok farkli duygunun bir arada hissedildigi bu dönemlerde elbette tatli bir telas da basliyor. Bebegin ihtiyaci olan bütün ürünlerin en kaliteli ve kullanisli olanlarini seçmek ebeveynler için önemlidir. Daha dogmadan ilk yas gününde giyecegi kiyafeti, ilk oyuncagi, minicik çoraplari ve eldivenleri alinir. Her seyin kusursuz ve eksiksiz olmasi istenir ve beklenir. Doga dostu organik bebek ve çocuk ürünleri sürdürülebilir olma ve kullanislilik özellikleri ile telasli ve heyecanli günlerinizde en büyük yardimcilarinizdan biri olmaya adaydir. Bebeginizin dogdugu ilk andan beri ihtiyaci olan ürünleri daha o dünyaya gözlerini açmadan özenle seçer, temizler ve dolabina yerlestirirsiniz. Her bir kiyafet anne ve baba için yeni bir heyecan demektir. En temel bebek tekstil ürünlerinin yani sira hastane çikisi, tulumu, yatak örtüsü gibi organik bebek ürünleri de vardir. Organik anne ve bebek ürünleri için www.ecocotton.com.tr’ye göz atabilir ve ihtiyaciniz olan ürünleri kaliteli ve güvenli bir sekilde temin edebilirsiniz” dedi.



Bebek tekstil ürünlerinin seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Bebek tekstil ürünlerinin seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktalarina deginen Iç Mimar Kübra Uzunoglu, anne babalara su tavsiyelerde bulundu:

“Bebek tekstil ürünlerini seçerken bu ürünlerin üretiminde kullanilan malzemelerin kalitesine dikkat edilmelidir. Bebeklerin ciltleri hassas oldugu için cildi tahris etmeyecek, hava almasini saglayacak ve terletmeyecek pamuklu kumaslardan üretilen ürünleri tercih etmelisiniz. Ege pamugu ile üretilen kumaslardan hazirlanan bu ürünler hem bebegin sagligini hem de sürdürülebilir yapisi sayesinde dogayi koruyacaktir. Ecocotton’da farkli renk ve desen seçenegine sahip Denizli organik bebek ürünleri ve çesitlerine ulasabilirsiniz. Sürdürülebilir çevre dostu bebek ürünleri ve daha fazlasina kolayca ulasabilir ve ihtiyaciniz olan ürünleri hemen siparis verebilirsiniz”
Kaynak: İHA