Kütahya Yunus Timleri 2 Yasinda
Kütahya’da iki yildir görevde olan Motosikletli Polis Timleri’nin kurulusunu kutlayan Vali Ali Çelik, “Ilimizde girilmedik cadde ve sokak birakmayan, suçlulara göz açtirmayan, magdurlara hizir gibi yetisen göz bebegimiz Kütahya Yunus Timlerimizi basarili çalismalarindan dolayi kutluyor, zorlu mesailerinde kolayliklar diliyorum” dedi.

Vali Ali Çelik, Kütahya Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü bünyesinde kurulan Motosikletli Polis Timlerinin (Yunus) kurulusunun ikinci yili sebebiyle Kütahya Polisevinde, Il Emniyet Müdürü Hakan Sirali ve Yunus Timleriyle bir araya geldi.
Motosikletli Polis Timlerinin kurulusunu kutlayan Vali Ali Çelik, “Ilimizde girilmedik cadde ve sokak birakmayan, suçlulara göz açtirmayan, magdurlara hizir gibi yetisen göz bebegimiz Kütahya Yunus Timlerimizi basarili çalismalarindan dolayi kutluyor, zorlu mesailerinde kolayliklar diliyorum” diye konustu.
“Suçlulara göz açtirmiyor”
Yunus Timlerinin 2 yillik faaliyetlerini degerlendiren Vali Çelik, 94 bin 229 kisinin sorgusunun yapildigini çesitli suçlardan hakkinda arama karari olan 314 sahsin yakalandigini söyledi.
Uyusturucuya geçit vermeyen ekiplerin denetim ve uygulamalarda 304 gram esrar, 609 gram metamfetamin, 402 gram bonzai, 11 bin 532 adet narkotik hap ele geçirdigini aktaran Vali Çelik, 287 kisinin yakalandigini açikladi.
