Emekli Olan Saglik Personellerine Özel Plaket

Denizli Il Saglik Müdürlügü’nde emekli olan, yillarca saglik alaninda özveriyle görev yapan personeller için plaket töreni düzenlendi.

Emekli Olan Saglik Personellerine Özel Plaket


Denizli’de emekli olan personellere yönelik plaket töreni gerçeklestirildi.

Törene; Il Saglik Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, hizmet baskan ve baskan yardimcilari ile yakin zamanda emekliye ayrilan 15 müdürlük personeli katildi.

Uzun yillar saglik alaninda çalisarak emekliye ayrilan personele hizmetlerinden dolayi tesekkür eden Il Saglik Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, saglik alaninda çalismanin zorluguna dikkati çekerek emeklilik hayatlarinda aileleri ile birlikte saglik ve huzur dolu günler geçirmelerini diledi. Öztürk; “Denizli’de saglik hizmeti sunumunda yer alan her birimdeki, her kurumdaki arkadaslarimiz ile biz bir ekibiz. Müdürlügümüzde uzun yillar hizmet veren sizler de bu ekibin bir parçasi oldunuz. Bugüne kadar saglik alaninda vatandaslarimiza hizmet ulastirma konusunda verdiginiz emekleriniz tüm özverili ve gayretli çalismalariniz için sizlere tesekkür ediyorum. Bundan böyle de hayatinizda her sey gönlünüzce olsun diyerek her birinize emeklilik hayatinizda saglikli ve mutlu bir hayat diliyorum” diye konustu.



Konusmasinin ardindan törene katilan ve emekliye ayrilan personeller tek tek söz alarak konustu.

Sonrasinda plaketleri takdim edilen personeller duygusal anlar yasayarak tesekkür etti.
Kaynak: İHA