AK Kadinlar Mahmudiye'de Saha Çalismasi Yapti

AK Parti Eskisehir Il Kadin Kollari Teskilâti tarafindan Mahmudiye ilçesi ziyaret edilerek bir dizi saha çalismasinda bulunuldu.

AK Kadinlar Mahmudiye'de Saha Çalismasi Yapti
Saha çalismalarina dair bilgi veren Il Kadin Kollari Baskani Özlem Ünalir, 2023 hedefleri dogrultusunda saha çalismalarini sürdürdüklerini belirtti.

Baskan Ünalir, açiklamasinda sunlari kaydetti:

“’Gücümü kadinlardan aliyorum’ diyen Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan için gece gündüz demeksizin çalismaya devam ediyoruz. Saha çalismalarimiz çerçevesinde Mahmudiye ilçemizi ziyaret ettik. Ilçe Baskanimiz Murat Uçarer ve ilçe teskilâtimiz ile birlikte genç kadin kaymakamimiz Esra Aritürk’e hayirli olsun ziyaretinde bulunduk. Hayatin her alaninda kadinlarimizin olmasi gurur verici. Akabinde ilçe pazarinda vatandaslarimizla sohbet ederek, esnafimiza hayirli isler diledik. Sonrasinda, geçirdigi rahatsizlik dolayisiyla Çal Mahalle Muhtarimiz Mehmet Nuri Cömert’e geçmis olsun ziyaretinde bulunduk. Gönül seferberligi ile kurdugumuz AK Nokta’da gerçeklestirdigimiz üye çalismalarimiz ve hane ziyaretlerimizle Mahmudiye programlarimizi tamamladik. AK Kadinlar her daim sahada, hedef 2023!”
Kaynak: İHA