Trafik Denetiminde Sürücülere 22 Bin 370 TL Cezai Islem Uygulandi

Aydin Il Jandarma Komutanligi Trafik Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan kent genelinde es zamanli gerçeklestirilen trafik denetimi çerçevesinde sürücülere 22 bin 370 TL cezai islem uygulandi.

Trafik Denetiminde Sürücülere 22 Bin 370 TL Cezai Islem Uygulandi


Edinilen bilgiye göre, Aydin Il Jandarma Komutanligi Trafik Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan il genelinde denetimler araliksiz olarak sürüyor. Ekipler tarafindan kent genelinde es zamanli olarak 18 Jandarma Trafik Timi ve 40 personelin katilimi ile sürücülerin uyusturucu ve alkol denetimi gerçeklestirildi.

Uygulama sonucunda; toplamda 2 bin 993 araç ve sürücüsü kontrol edilirken 38 araç sürücüsüne veya sahibine toplam 22 bin 370 TL cezai islem uygulandi. Ayrica uygulamada 10 araç da trafikten men edildi.
Kaynak: İHA