Son Yolculuguna Ugurlanan Elif'i Öldüren Kocasi Tutuklandi

Denizli’de kocasi tarafindan sokak ortasinda defalarca biçaklanarak öldürülen 18 yasindaki Elif, son yolculuguna ugurlandi. Olay aninda neler yasandigini hatirlamadigini öne süren zanli koca ise da tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Son Yolculuguna Ugurlanan Elif'i Öldüren Kocasi Tutuklandi


Kadin cinayeti kurbani olan Elif Irmak’in cenazesi, PAÜ Adli Tip Kurumu’ndaki otopsi islemlerinin ardindan babasi Adem Çimen’in Pinarkent Mahallesi’ndeki evine getirildi.

Elif Irmak’in cenazesi, burada helallik alinmasindan sonra son yolculuguna ugurlanmak üzere memleketi Afyonkarahisar’in Çay ilçesine bagli Koçbeyli köyüne ugurlandi. Elif için köy meydaninda düzenlenen cenaze töreninde, ailesi ile sevenleri uzun süre gözyasi döktü. Tabutuna basörtüsü örtülen Elif’in cenazesi kilinan namazin ardindan köy mezarliginda son yolculuguna ugurlandi.

Elif’in katili olan kocasi Ahmet Emre Irmak ise savcilik sorgulamasinin tamamlanmasinin ardindan tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Kürtaj yaptirdigini zannederek esiyle tartislarini, yasanan arbedenin ardindan kendini kaybettigini ve neler yasandigini hatirlamadigini ileri süren zanli, ‘Kadina karsi kasten öldürme’ ve ’Üst soya karsi silahla kasten yaralama’ suçlarindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA