Rektör Turgut'un Adiyaman'in Il Olusunun 68'Inci Yil Dönümü Mesaji

Adiyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adiyaman’in il olusunun 68’inci yil dönümü nedeniyle mesaj yayimladi.

Rektör Turgut'un Adiyaman'in Il Olusunun 68'Inci Yil Dönümü Mesaji
Rektör Turgut mesajinda, “Bu yil, günesin en güzel dogup en güzel battigi ve farkli kültürlerin asirlardir kardesçe bir arada yasadigi kadim sehrimiz Adiyaman’in il olusunun 68. yil dönümünü kutluyoruz.

Adiyaman, tarihi ve kültürel degerleriyle medeniyetimize öncülük etmis önemli sehirlerimizden biridir. Her düsünceden ve inanistan insanin baris içinde kardesçe yasadigi bu topraklar, ülkemize ve dünyaya her zaman örnek olmustur. Baris ve huzurun yüzyillardir hüküm sürdügü Adiyaman, insanimizin ferasetli ve vakur durusu sayesinde bugüne kadar birlik ve beraberliginden asla taviz vermemistir. Devletimizin ve milletimizin destekleri sayesinde her geçen gün daha da büyüyen Adiyaman, ülkemizin çesitli illerinden Üniversitemize egitim görmeye gelen gençlerimizle birlikte daha da güzellesmektedir. Temennimiz, güzel sehrimizde yillardir var olan huzur ve baris ortaminin ilelebet sürmesidir. Bu vesile ile Adiyaman’imizin il olusunun 68. yilini kutluyor, sehrimizin aydinlik gelecegi için canla basla çalisan dirayetli, vatansever hemsehrilerime sevgi ve saygilarimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA