Küpeli Açiklamasi '2025 Yilina Kadar Bölgedeki Sanayi Kurulusu Sayisinin Bini Geçmesini Hedefliyoruz'

Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, Tepebasi Kaymakami Mustafa Yilmaz ile yaptigi görüsmede, "Bölgemizde 828 sanayi tesisi bulunuyor. Bunlardan 600 tanesi fiilen üretimde, kalan 146 tanesi insaat halinde, diger 82 tanesi ise proje asamasinda" dedi.

Küpeli Açiklamasi '2025 Yilina Kadar Bölgedeki Sanayi Kurulusu Sayisinin Bini Geçmesini Hedefliyoruz'
Eskisehir OSB Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli ve Baskan Vekili Metin Saraç, Tepebasi Kaymakami Mustafa Yilmaz’i ziyaret etti. Ziyarette Baskan Küpeli, Eskisehir’e ve ülke ekonomisine deger katmak için Eskisehirli sanayiciler ve Eskisehir OSB olarak yogun bir çalisma içerisinde olduklarini ifade etti.



"Bölgedeki sanayi kurulusunun sayisi bini geçecek"

Eskisehir OSB hakkinda bilgiler veren Baskan Küpeli, “Eskisehir sanayinin yüzde 80’i Eskisehir OSB’de üretim yapmakta. Bölgemizde 828 sanayi tesisi bulunuyor. Bunlardan 600 tanesi fiilen üretimde, kalan 146 tanesi insaat halinde, diger 82 tanesi ise proje asamasinda. 2025 yilina kadar bölgedeki sanayi kurulusu sayisinin bini geçmesini hedefliyoruz” ifadelerini kullandi.

"Eskisehir’in sanayi kenti olmasinda Eskisehir OSB’nin katkisi büyük"

Kaymakam Mustafa Yilmaz da ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek Baskan Küpeli ve Baskan Vekili Saraç’a tesekkür etti. Eskisehir’in çok önemli bir sanayi kenti oldugunu ve Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi’nin buradaki payinin çok büyük oldugunu belirten Kaymakam Yilmaz, Eskisehir sanayisinin daha da gelisimi için kaymakamlik olarak tüm destegi vermeye hazir olduklarini sözlerine ekledi. Kaymakam Yilmaz, Baskan Küpeli ve ekibine çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA