Keçiören Belediyesi'nden 'Evde Temizlik Hizmeti'

Keçiören Belediyesi tarafindan, ev temizligi ihtiyaçlarini karsilayamayan vatandaslara ‘Evde Temizlik Hizmeti’ sunuluyor.

Keçiören Belediyesi'nden 'Evde Temizlik Hizmeti'
Keçiören Belediyesi, ev temizligi ihtiyaçlarini karsilayamayan ve gerekli sartlari tasiyan ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yönelik ‘Evde Temizlik Hizmeti’ sunuyor. Kadinlardan olusan temizlik ekibi ihtiyaç sahibi vatandaslarin evini bastan sona temizliyor. Toplamda 716 hanede devam eden temizlik hizmetiyle birçok vatandasa saglikli ve konforlu bir yasam alani sunuluyor.

Sosyal belediyecilik hizmetleriyle ihtiyaç sahibi vatandaslarin gönüllerine dokunmaya devam ettiklerini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza yönelik gönül yapan, yüreklere dokunan sosyal belediyecilik çalismalarimizdan biri de evde temizlik hizmetimizdir. Bu anlamda fiziki yönden temizlik ihtiyacini karsilayamayan vatandaslarimizin yaninda olmaya devam ediyoruz. Ihtiyaç sahibi vatandasimiz bizden temizlik ekibimizi talep ediyor, biz de söz konusu adrese onlari yönlendiriyor, evi tepeden tirnaga temizliyoruz. Bu hizmetimizden faydalanan vatandaslarimizi mutlu görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA