Dogansehir'de Asfaltsiz Yol Kalmadi

Malatya Büyüksehir Belediyesi, Dogansehir ilçesinde asfalt çalismasi yaparak sorumluluk alani içerisinde bulunan cadde ve grup yollarindaki asfalt çalismalarini tamamladi. Dogansehir’de büyüksehir sorumluluk alaninda asfaltsiz yol kalmadigi bildirildi.

Dogansehir'de Asfaltsiz Yol Kalmadi
Dogansehir Ilçesinde 2022 yili içerisinde önemli çalismalar gerçeklestirdiklerini belirten Büyüksehir Belediyesi Yol ve Altyapi Koordinasyon Dairesi Baskani Hakan Demir, “Dogansehir Ilçemizin genelinde 2022 yili içerisinde yatirim programina almis oldugumuz yol altyapi çalismalarini sezon itibariyle tamamlamis bulunmaktayiz. Bu yil içerisinde yapmis oldugumuz çalismalar sonucunda Büyüksehir Belediyesi sorumluluk alani içerisinde kalan Karanlikdere mahallemizin yolunu da asfaltlayarak Büyüksehir Belediye Baskanimiz Selahattin Gürkan’in asfaltsiz mahalle yolu kalmayacak hedefine Dogansehir ilçemizde ulasmis durumdayiz. Asfalt sezonuna basladigimiz günden itibaren Dogansehir Belediye Baskanimizin büyük destekleri oldu. Dogansehir ilçemizde ciddi çalismalar yaptik. Burada yaklasik 15 bin ton sicak asfalt kullanarak yama, BSK kaplama çalismalari ile ikinci kat çalismalari yaptik. Hedefimizde yer alan yollarda birinci kat kaplama çalismalarini tamamladik. 2023 yili planlama çalismalarina basladik. Bu planlamalar çerçevesinde önceliklerimizi belirleyerek 2023 yili çalismalarinin da hazirliklarini yapacagiz. Yapilan çalismalarin hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.



“Ilçemiz ciddi hizmetler almistir”

Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan çalismalari yerinde incelediklerini belirten Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, “Mevcut yolumuz Günedogru ve Kapidere istikametine dogru giden grup yolu. Grup yolumuzda

ciddi manada çalismalar yapildi. Bunun haricinde de birçok mahallemizde çalismalar gerçeklestirildi.

Malatya Büyüksehir Belediyemizle birlikte birinci kat, ikinci kat, yama ve BSK çalismalari olmak üzere 2022 yilinda ciddi bir çalisma gerçeklestirildi.

Bu çalismalarda Büyüksehir Belediye Baskanimiz Selahattin Gürkan’in ilçemiz Dogansehir’e vermis oldugu önemden dolayi kendilerine tesekkür ediyorum. Ilçemiz bu konuda ciddi hizmetler almistir. Büyüksehir Belediyemizle önceki yillarda oldugu gibi 2022 yilinda da uyumlu bir sene geçirdik. Büyüksehir Belediyemizle bir aile gibi bütünlük içerisinde çalistik. Büyüksehir Belediye Baskanimiz asfaltsiz yol kalmayacak demisti bunu gerçeklestirmis bulunmaktayiz. Bundan dolayi tekrar Büyüksehir Belediye Baskanimiz Selahattin Gürkan’a ve Yol ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskanligi ekiplerine tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Zelyurt konusmasinin devaminda, Büyüksehir Belediyesi MASKI Genel Müdürlügü tarafindan da ilçelerinde önemli çalismalar yapildigini vurguladi. Zelyurt, “Ilçemize MASKI Genel Müdürlügü tarafindan aritma tesisi yapilmakta ve çalismalar büyük bir hizla devam etmekte. Ayrica birçok mahallemizde de içmesuyu ve kanalizasyon çalismalari yapildi. Altyapi çalismalari tamamlanan mahallelerimizin yol çalismalari da tamamlandi. Yapilan bu çalismalardan dolayi MASKI Genel Müdürlügümüze ve Büyüksehir Belediye Baskanimiz Selahattin Gürkan’a ilçemize vermis oldugu önemden dolayi çok tesekkür ediyorum. 2023 yilinda da daha güzel hizmetlerin yapilacagina inaniyorum” dedi.



Muhtarlardan hizmetlere tesekkür

Çavuslu Mahallesi Muhtari Mehmet Akbiyik, Çiglik Mahallesi Muhtari Dogan Dagdeviren, Gürobasi Mahallesi Muhtari Saban Dede, Satirobasi Mahallesi Muhtari Abuzer Çelik yapilan hizmetlerden dolayi basta Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan olmak üzere hizmetlerin yapiminda emegi geçenlere tesekkür ettiler. Büyüksehir Belediye Baskaninin hiçbir zaman kendilerini geri çevirmediklerini belirten muhtarlar, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz ziyaretlerimizde her zaman bizlerin yaninda olmus altyapi ve üstyapi çalismalarinda bizlere yardimci olmustur” seklinde konustu.

Kaynak: İHA