Baskan Kilinç, Adiyaman'in Il Olusunun 68. Yildönümünü Kutladi

Adiyaman Belediye Baskani Kilinç, Adiyaman’in il olusunun 68. yildönümü münasebetiyle bir mesaj yayimladi.

Baskan Kilinç, Adiyaman'in Il Olusunun 68. Yildönümünü Kutladi
Belediye Baskani Kilinç, Anadolu’nun kültürel dokusunun bütün özünü içerisinde bulunduran, medeniyetlerin kesisme kavsagi, insaninin içtenligi ve misafirperverligi ile herkesin takdirini kazanan güzel Adiyaman’in il olusunun 68. yilinda olduklarini söyledi.



Insanligin bu cografyada var oldugu günden bu yana bir yerlesim merkezi olan Adiyaman’in ekonomik ve sosyal olarak hizla ilerlemekte oldugunu söyleyen Baskan Kilinç, “Dünya üzerinde günesin dogus ve batisinin en güzel izlendigi yerlerden biridir Adiyaman. Kommagene uygarliginin merkezi, farkli etnik unsurlar, dinler ve dünya görüslerinin birlikte baris içinde yasayabileceginin ispatidir.

Sosyal barisi ile Türkiye’ ye ve dünyaya model olmus, ülkemizin kültür ve inanç turizminin merkezlerinden biri olan güzel ilimizde, Adiyamanli olmanin mutlulugunu hep birlikte yasamaliyiz. Geçmisten gelen birikimi ile gelecege dogru yürüyen ilimizin daha da gelismesi, sehrimizin güzellesmesi ve daha iyi yasanabilir hale gelmesi için hep birlikte çalisacagiz.

Belediye olarak sehrimizin gelismesi ve güzellesmesi için, insanlarimizin daha gelismis ve modern bir sehirde yasamalarini saglamak adina biz de elimizden gelen gayreti gösterecek ve bu sehirde yasayanlarla istisare içerisinde daha da ileriye yürüyecegiz. Adiyaman için geçmisten bu yana gayret eden, çalisan ve bu sehir için tas üstüne tas koyan herkese tesekkür ediyor, daha güzel günlerde birlikte olmayi diliyorum.

Bu vesile ile bütün hemsehrilerimize selam ve saygilarimi sunuyor, Adiyaman’imizin il olusunun 68. yildönümünü en derin kalbi muhabbetlerimle kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA