Antalya'da 7 Gündür Haber Alinamayan Sedanur'un Anne Ve Babasinin Acili Bekleyisi Devam Ediyor

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde 7 gün önce ortadan kaybolan ve bir daha haber alinamayan Sedanur Uludag’in ailesinin acili bekleyisi devam ediyor. Kizinin bir an önce bulunmasini dört gözle bekleyen anne ve baba, kizlarinin bulunmasi için yardim istedi.

Antalya'da 7 Gündür Haber Alinamayan Sedanur'un Anne Ve Babasinin Acili Bekleyisi Devam Ediyor
Gazipasa’da 24 Kasim Persembe günü ortadan kaybolan Sedanur Uludag, tüm arama çalismalarina ragmen bulunamadi. Kizlarindan umudunu kesmeyen ve yasadigi ihtimali üzerinde duran genç kizin anne ve babasi, kizlarinin bulunmasi için yardim istedi. Kizinin sag olduguna inandigini dile getiren baba Cevdet Uludag, kizinin kendilerine ulasmasini istedi. Tüm aramalara ragmen bulunamayan kizi için yardim talebinde bulunan baba Uludag, “Sedanur kizim, bugün yedinci gün. Benim konusacak bir seyim yok. Her seyinle seni kabul etmeye haziriz. Biz kesinlikle seni unutmadik, ümidimizi yitirmedik, Allah’tan ümidimizi de kesmedik. Sabirla, metanetle bekliyoruz. Tüm aramalara ragmen bulunamadin ama bana en kisa zamanda bir haber ver, bir ulas. Bildigin herkesin numaralari var sende, senden mutlaka bir haber bekliyoruz. Bir an önce aranip bulunmasini istiyorum” dedi.



“Ben yedi gün oldu hiç uyumadim”

Herkesin yardimina ihtiyaçlari oldugunu dile getiren acili anne Zülfü Uludag ise, “Kizim bugün yedinci günün, hiçbir haberini alamadik. Hep seni bekliyoruz. Bütün köylüler, herkes seni ariyor. Haberlerde çiktin, kuzum beni duy, ben sensiz yapamam. Kardeslerin perisan, sen gittiginden beri okula gönderemedik. Biz bittik, bak ben yedi gün oldu hiç uyumadim. Hep senin gelmeni bekliyorum. Ne olur sesimi duy. Duy ne olursun. Bütün yetkililerden bana yardim etmelerini istiyorum. Kendi evlatlarini kaybetmis gibi beni de düsünsünler. Yardim edenlerden Allah razi olsun. Tam çaresiz kaldim. Hiçbir yere gidecek gücüm, kuvvetim kalmadi. Bana yardim etmezseler, ben hiçbir yerde arayip bulamam. Ne olur sesimi duysun bütün Türkiye. Herkes kendi evladi gibi düsüsün. Ben bittim arttik. Sözün bittigi yerdeyim ben. Yüregim yandi, Allah kimseye böyle vermesin böyle aciyi” diye konustu.



“Benim köylülerim isini gücünü birakti, yedi gündür kizimizi aramakla geçiyor”

Genç kizin bulunmasini isteyen Güneyköy Mahalle Muhtari Yahya Küçükballi, “Sedanur kizimiz mahallemizde ikamet ediyor. Bugün yedinci gün, aramalarinda hiçbir sonuca ulasamadik. Inanin gerçekten, annemizin feryadi bizim feryadimizdir. Benim köylülerim isini gücünü birakti yedi gündür kizimizi aramakla geçiyor. Tabii ki de bu aramalarimiz Gazipasa Kaymakamimizin kontrolünde devam ediyor. Ama yedi gün olmasina ragmen daha hiçbir sonuca ulasamadik. Güvenlik güçlerimiz karada havada her tarafta ariyor. Insallah bizim her seyden önce Sedanur kizimizin sag salim ailemizin yanina gelmesi ve ben inaniyorum ki gelecek. Ben burada arama kurtarma yapan, gazeteciler olmak üzere bu olayi duyuran herkese çok tesekkür ediyorum. Ayni zamanda Sedanur kizimizin annesini dinlediniz. Eger bir gören bir duyan varsa yani ufacik dahi bir iz olsa mutlaka ve mutlaka bizlere ulassin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA