DPÜ GSF Ögrencisi Hümeyra Öztürk, Ciclismo Ilustrado 2022'De Derece Elde Etti

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Iletisim Tasarimi Bölümü ögrencisi Hümeyra Öztürk’ün illüstrasyonu Portekiz’de düzenlenen Ciclismo Ilustrado 2022 Illustrasyon Yarismasi’nda en iyi 25 illustrasyon arasina seçildi.

Portekiz’in baskenti Lizbon ili sinirlari içinde kalan Torres Vedras’in somut ve somut olmayan mirasini kesfetmeye izin veren, ana temasi “bisiklet” olarak belirlenen Ciclismo Ilustrado 2022 adli illüstrasyon yarismasi, bir sanat disiplini olarak illüstrasyonun yayginlastirilmasi, sanatsal-kültürel faaliyetlere katilim ve Torres Vedras Bölgesinin tanitilmasi seklinde belirlenen üç ana hedef çerçevesinde düzenlendi.

Yarismasinin kamuoyuna açiklanan sonuçlarinda Görsel Iletisim Tasarimi Bölümü ögrencisi Hümeyra Öztürk’ün ’Beyond the Clouds’ adli illüstrasyonu ’En Iyi 25 Illüstrasyon’ listesinde yer aldi.

Güzel Sanatlar Fakültesinden yapilan açiklamada, Festival çerçevesindeki Ciclismo IIlustrado 2022 sergi açilisinin 5 Kasim 2022 tarihinde gerçeklestirilecegi ve ayni gün yarisma finalistlerine ödülleri ve katilim belgelerinin sunulacagi belirtildi.
Kaynak: İHA