Beyoglu'nda Otel Müsterisinden 'Oda Ücreti' Adi Altinda Para Alan Süpheli Gözaltina Alindi

Beyoglu’nda bir otelde ise basladigi ilk gün, yabanci uyruklu müsteriden ‘oda ücreti’ adi altinda para alan süpheli gözaltina alindi. Otelin kasasindan da bir miktar para alan sahsin emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan yarin adliyeye sevk edilecegi ögrenildi.

Beyoglu'nda Otel Müsterisinden 'Oda Ücreti' Adi Altinda Para Alan Süpheli Gözaltina Alindi
Olay, geçtigimiz günlerde Beyoglu’nda bulunan bir otelde gerçeklesti. Otel yöneticileri, elemana ihtiyaç duymalari nedeniyle ilan verip çalisma arkadasi aradi. Internette bulunan ilani gören süpheli sahis hemen otel yetkililerini arayarak basvuruda bulundu. Görüsme için otele çagirilan süpheli, deneme süresi ile ise kabul edildi.

Kisa süre içinde otel yetkililerinin güvenini kazandi

Çok kisa sürede yetkililerin güvenini kazanan süpheli sahis, otelin lobisinde çalismaya basladi.

Ise basladigi gün yetkililerin kisa süreligine otelden ayrildigini gören süpheli, yalniz oldugunu anlayarak lobiye gelen yabanci uyruklu bir müsteriden ‘oda ücreti’ adi altinda para talep etti.

Yabanci uyruklu müsteriden 2 bin pound aldi

Yabanci uyruklu müsteri, daha önce kendisine böyle bir sey denmedigini söylerken, sahis ise patron ve müdürle konustugunu ve kendisinden bu ücreti almasini söylediklerini belirtti.

Saskinlik içinde cüzdanindan para çikarip süpheliye uzatan adam oradan ayrildi. Zanlinin yabanci uyruklu müsteriden para aldigi anlar saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

Sahsin gün içinde çalistigi bölümde bulunan kasadan da para çaldigi tespit edildi. Hem müsteriden hem de kasadan para çalan A.D. isimli süpheli Gaziosmanpasa’da yakalanarak gözaltina alindi. Öte yandan zanlinin yarin adli makamlara sevk edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA