Izmir Valisi Kösger Açiklamasi 'Taraftarin Tedavi Süreci Devam Ediyor'
Göztepe-Altay maçinda çikan olaylarda yaralanan taraftari hastanede ziyaret eden Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, tedavi sürecinin devam ettigini söyledi.

Altay kalecisi Ozan Özenç’in ardindan Dokuz Eylül Üniversitesi Arastirma Uygulama Hastanesinde tedavisi süren Göztepe taraftari Mehmet Çakir’i ziyaret eden Vali Kösger, gazetecilere yaptigi açiklamada, her iki yaraliya da geçmis olsun dileklerini ilettiklerini söyledi.
Kösger, sosyal medyada bir takim spekülatif haberlerin yer aldigini belirterek, söyle konustu: “Bunlarin hiçbirisi dogru degil. Yani stadyumun disinda herhangi bir hadise vukua gelmedi. Yani taraftarlarin çatistigi baska hadiselerin oldugu, baska yaralilarin oldugu vesaire gibi bu haberlerin tamami gerçek disi, dogru degil. Her iki yaralimizin da tedavi süreçleri devam ediyor. Kalecimizin durumu çok daha iyi. Sadece sabaha kadar gözetim altinda tutulacak. Diger taraftarla ilgili tedavi süreci devam ediyor.”
Dokuz Eylül Üniversitesi Arastirma Uygulama Hastanesi Bashekimi Vekili Prof. Dr. Caner Çavdar da hastanelerinde müsabakada yaralanan taraftarin tedavi sürecinin takip ettiklerini belirterek, “Kendisine hastanemize gerekli olan her türlü müdahale yapilmistir. Su anda durumu stabildir. Fakat tabii ki 1-2 gün müsahede altinda tutmak zorundayiz” dedi.
