Demirtük'ten Hükümet Konagi Ve Emniyet Binasi Müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Eregli Ilçe Baskani Rahman Demirtürk, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yilmaz’in Iç Isleri Bakani Süleyman Soylu ile görüserek Kdz. Eregli Hükümet Konagi ve emniyet Müdürlügü binalarinin ihalesini alan firma ile sözlesmenin imzalandigi bilgisini verdigini söyledi.

Demirtük'ten Hükümet Konagi Ve Emniyet Binasi Müjdesi
MHP Kdz. Eregli Ilçe Baskani Rahman Demirtürk, Kdz. Eregli Hükümet Konagi ile emniyet Müdürlügü hizmet binalarinin yapim isinin ihalesini alan firma ile sözlesme imzalandigini belirtti.

Demirtürk yaptigi açiklamada “MHP Kdz. Eregli Ilçe teskilati olarak genel merkez yöneticilerimiz ve milletvekillerimiz nezdinde yapimi geciken Kdz. Eregli Hükümet Konagi ve Emniyet Müdürlügü binalari için girisimlerde bulunmustuk. Son olarak Düzce Milletvekilimiz Ümit Yilmaz beye konuyu aktarmis ve yakindan takip edecegini söylemisti. Geçtigimiz günlerde milletvekilimiz Ümit Yilmaz bey Iç Isleri Bakani Süleyman Soylu ile konuyu görüsmüs ve Hükümet Konagi ile emniyet Müdürlügü hizmet binalarinin yapim isinin ihalesini alan firma ile sözlesme imzalandigini ve en kisa sürede çalismalara baslanacagi bilgisini bizlere verdi. Basta Iç Isleri Bakanimiz Süleyman Soylu olmak üzere Milletvekilimiz Ümit Yilmaz, MYK Üyemiz Murat Kotra, il baskanimiz Varol Demirköse ve bu iste emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz. Kdz. Eregli’mize bu hizmetlerin hayirli ugurlu olmasini diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA