Izmir Derbisinde Olaylar Çikti, Maç Ertelendi

Izmir’de saat 19.00’da baslayan Göztepe-Altay derbisi çikan olaylar nedeniyle yarida kaldi. Altay tribününden Göztepe tribününe fisek atilirken, sahaya giren bir Göztepe taraftari Altay kalecisi Ozan’a korner digeri ile saldirdi. Maç, hakem tarafindan 22. dakikadan itibaren tatil edildi.

Izmir Derbisinde Olaylar Çikti, Maç Ertelendi
Spor Toto 1. Lig’de ezeli rakipler Göztepe ve Altay’in maçina taraftarlar büyük ilgi gösterirken, karsilasmanin 19. dakikasinda sonra olaylar çikti. Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fisek atilmasinin ardindan Göztepe tribününde bazi taraftarlar feci sekilde yaralandi. Bunun üzerine sahaya 2 ambulans girerken maç durdu. Bu sirada sahaya inen bir Göztepe taraftari ise korner bayragi diregini alarak Altay kalecisi Ozan’a saldirdi. Ozan’a direkle darbeler indiren taraftar yaka paça gözaltina alindi. Aldigi darbeler sonrasinda yaralanan Ozan yerde kalirken ambulansla hastaneye kaldirildi. Güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahale etti.

Futbolular ve hakemler soyunma odasina girdi. Maç, hakem tarafindan 22. dakikadan itibaren tatil edildi. Güvenlik güçleri tarafindan Göztepe taraftarlari stattan bosaltirken, Altay taraftarlarinin stadi terk etmesine henüz izin verilmedi.
Kaynak: İHA