Bakan Kasapoglu, Usak Için Yeni Stat Müjdesi Verdi

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Kasapoglu, Usakli vatandaslara yeni stat müjdesi vererek çalismalara baslandigini söyledi.

Bakan Kasapoglu, Usak Için Yeni Stat Müjdesi Verdi


Usak Merkez’de bulunan Kalfa Korusu’nda yapimi baslanilan Çocuk Kent Merkezi’nin temel atma programi gerçeklestirildi.

123 bin metrekarelik alana yapilacak olan insaatin temel atma programina Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Kasapoglu, Usak Valisi Turan Ergün, Belediye Baskani Mehmet Çakin, Il Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Il Jandarma Komutani Fahri Semiz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Gösterilen tanitim videosunun ardindan konusma yapan Belediye Baskani Mehmet Çakin, “Çocuklarimiz basta olmak üzere gençlerimize, ailelerimize keyifli vakit geçirebilecekleri, sosyallesebilecekleri, bir tarafinda trafik egitim parki, diger tarafinda sifir atik egitim merkezi, dene yap atölyeleri, macera parkurlari, saglikli bir yasam için yürüme ve bisiklet yollari, içerisinde yaklasik 16 bin metre kare büyüklügünde güzel bir yapay göletiyle, sadece Usak’imizin degil bölgenin de cazibe merkezlerinden birisi olacagina inandigimiz bir proje” ifadelerini kullandi.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Kasapoglu ise, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in engin vizyonu ve büyük öngörüsü ile her alanda bir devrim gerçeklestirdiklerini söyledi.

Kasapoglu, projede pek çok spor bransini kapsayan ve gençler basta olmak üzere bütün halka imkan sunuldugunu söyledi.

Bakan Kasapoglu, Usakli vatandaslara yeni stat müjdesini vererek çalismalara baslandigini söyledi.

Kasapoglu, “Usak; emegin sembolü bir sehir. Ama Usak’i emekle, mücadeleyle, alin teriyle oldugu kadar sporla da bir marka sehir olmasi hasebiyle bugüne kadar pek çok yatirim yaptik. Tabi ki statta, baska tesislerde elbette nasil Türkiye’mizin diger bölgelerine, illerine kazandirdiysak insallah Usak’imizin stadi için çalismalara basladik” dedi.

Kaynak: İHA