Kiraya Verdigi Evin Halini Görünce Sok Oldu

Sakarya’nin Karasu ilçesinde evlerini kiraya veren Nihat Arslan ve esi, alti aydir kira alamadigi evine girdiginde büyük sok yasadi. Evin adeta çöp eve dönüstügünü ve içerisinin kedilerle dolu oldugunu gören ev sahibi, o anlari cep telefonuyla kayit altina alarak kiracisindan sikayetçi oldu.

Kiraya Verdigi Evin Halini Görünce Sok Oldu
Karasu’nun Yali Mahallesi’nde bulunan evini alti ay önce kiraciya verdigini belirten ve Istanbul’da yasayan ev sahibi Nihat Arslan, kiracisinin alti aydir kira vermemesi üzerine evine gitti. Eve giren ev sahibi ve esi, karsilastigi manzara karsisinda sok yasadi. Nihat Arslan, “S.Ö. isimli sahsa evimizi kiraladik. S.Ö. ve esi U.Ö., eve girerken bir depozito ve bir de kira aldik. O günden itibaren 6 aydir kira vermiyorlar. Evimizden kira alamadigimiz gibi bir de evi çöp eve çevirmisler. Ev les içerisinde, her yer yikik dökük. Faturalar birikmis ve evin elektrigini, suyunu da kesmisler. Evde pislik içerisinde yasiyorlar. Evden çikmalarini istiyoruz. Hukuki süreci baslattik. Bu kisilere kimse ev vermesin, dikkatli olsunlar” diye konustu.

Nihat Arslan’in esi de evin halini cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde, “Su eve bak, evin haline bak. Kedilere bak, eve bak eve. Kapilar bitmis, bu ne hal Allah’im. Bu nasil bir ev? O kadin gelsin buraya. Sinirden yemin ederim elim, ayagim tutmuyor. Sinirden telefonu tutamiyorum. Bunlar burada nasil yasadi? Evin içi kedi dolu” ifadeleri de dikkat çekti.
Kaynak: İHA