Karaman'da Kis Mevsimi Alinacak Tedbirler Degerlendirildi

Karaman’da, Vali Tuncay Akkoyun’un baskanliginda kis mevsiminde olagan yasami olumsuz etkileyecek durumlari engellemek ve trafikte yasanabilecek aksakliklarin önüne geçmek amaciyla yapilacak çalismalar ve alinacak tedbirler degerlendirildi.

Karaman'da Kis Mevsimi Alinacak Tedbirler Degerlendirildi
Vali Tuncay Akkoyun, kis mevsiminde yogun kar yagisi, sis ve buzlanma gibi sebeplerle yollarin trafige kapanmasi durumunda tasitlarin karayoluna çikmalarina müsaade edilmemesi, alternatif güzergahlarin belirlenmesi ve gerekli diger tedbirlerin alinmasi konusunda talimatlarda bulundu. Ayrica Vali Akkoyun, ilgili kurum ve kuruluslar ile belediyenin, kendi görev alanlarina giren konularda gerekli ilave tedbirleri almasi ve özellikle karla mücadele çerçevesinde kullanilan araç, gereç ve donanimlarinin tam ve çalisir vaziyette bulunmalarinin saglanmasi hususunda uyarilarda bulundu. Toplantida ayrica olumsuz hava kosullari sebebiyle enerji ve iletisim hatlarinda herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi adina alinacak tedbirler ve gerçeklestirilecek çalismalar da ele alindi.

Toplantida Il Emniyet Müdürü Ayhan Tas, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Mustafa Çetinkaya, Belediye Baskan Yardimcisi Kazim Gücüyener, ilgili kurum müdürleri ve Enerji Gaz A.S, Türk Telekom, TEIAS ile MEDAS yetkilileri de yer aldi.
Kaynak: İHA