Erzincan'da KYK'da Kalan Üniversite Ögrencilerine Konferans

Diyanet Isleri Baskan Yardimcisi Dr. Burhan Isliyen, Pir Muhammed Bahaeddin Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan ögrencilere konferans verdi.

Erzincan'da KYK'da Kalan Üniversite Ögrencilerine Konferans
Kur’an-i Kerim tilavetiyle baslayan programda Ögretmenler Günü olmasi hasebiyle de gerekli kutlama mesajlarinin ardindan Il Müftüsü Burhan Çakir, açilis ve hos geldiniz konusmasi yapti. Gençlik ve Spor Il Müdürü Burak Mumcu’da kisaca duygu ve düsüncelerini ifade ederek mikrofonu Dr. Burhan Isliyen’e birakti.

Gençlik ve Spor Erzincan Il Müdürü Burak Mumcu, Erzincan Il Müftüsü Burhan Çakir, Müftü Yardimcilari, Kredi Yurtlar Kurumlari Müdürleri, Manevi Rehber Ögreticileri ve üniversiteli gençlerin katildigi programda Diyanet Isleri Baskan Yardimcisi Dr. Isliyen; gençlerin bugünü ve gelecegi üzerine vurgular yaparak, istikbâlde kendilerinden çok önemli görevler beklendigini ifade etti.

Toplumun kendilerinden beklentilerini maddeler halinde siralayarak, yasanan hatiralardan örneklerle gençlere sundu. Gençleri her haliyle önemsediklerini ve sevdiklerini ifade eden Isliyen, onlarin derslerinde ve hayatta basarili olmalari dileklerini bir kez daha dile getirerek konusmasini tamamladi.

Programin sonunda misafir konusmaci Dr. Isliyen’e bir demet gül takdiminde bulunuldu.
Kaynak: İHA