Pamukkale'de Vezneler Hafta Sonu Açik Olacak

Denizli’de Pamukkale Belediyesi Emlak, Çevre Temizlik ve Ilan vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin son günü 30 Kasim 2022 Çarsamba günü olmasi nedeniyle yogunluk yasanmamasi ve vatandaslarin ödeme sürelerini kaçirmamalari için hafta sonu veznelerini açik tutacak.

Pamukkale'de Vezneler Hafta Sonu Açik Olacak


Her yil iki ayri dönemde ödenen Emlak, Çevre Temizlik ve Ilan Reklam Vergisi’nin ikinci döneminin son ödeme tarihi bu yil 30 Kasim 2022 olarak belirlendi. Pamukkale Belediyesi, vatandaslarin vergi ödemelerini kolaylastirmak adina her ödeme döneminde oldugu gibi bu dönemde de birçok kolaylik saglamaya devam ediyor. Pamukkaleli vatandaslar, vergi ödemelerini YSE’deki ana hizmet binasi, Atatürk Caddesi, Aktepe ve Deliktas ek binalarinda ki vezneler ile Gözler Mahallesindeki veznelerden ödeme yapilabilirken, Tapu Kadastro Müdürlügü’ndeki hizmet noktasindan ve belediyeye gelmeden kolaylikla belediyenin resmi web sitesinden de yapabiliyorlar. 61 mahalleye sahip Pamukkale ilçesinin merkeze uzak mahallelerinde hizmet veren gezici vezne, hafta içi her gün belirli saat araliklarinda mahalleleri gezerek, vatandaslarin ödemelerini kolaylikla yapabilmelerini sagliyor.

Hafta sonu vezneler açik olacak

Pamukkale Belediyesi, vatandaslarin vergi borçlarinda ödeme kolayligi da sagliyor. Belediyeye gelmeden ödeme yapma imkânlarina ragmen Pamukkale Belediyesi, vatandaslarin yogunluktan dolayi vergi ödemelerinde gecikme yasamamasi için hafta sonunda da veznelerini açik tutacak. 26 Kasim 2022 Cumartesi ve 27 Kasim 2022 Pazar günleri Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasi, Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasi ile Deliktas ek binalarindaki vezneler vatandaslarin hizmetinde olacak. Vezneler hafta sonunda 09.00 ile 17.00 saatleri arasinda ödeme alacak.
Kaynak: İHA