Dicle Elektrik Personeli 6 Ilde 43 Okulda Bin Ögretmenle Görüstü

Dicle Elektrik personeli, 24 Kasim Ögretmenler Günü kutlamasi için sorumluluk bölgesindeki 6 ilde egitim veren 43 okulda görev yapan bin ögretmen ile görüserek Ögretmenler Günü’nü kutladi.

Dicle Elektrik Personeli 6 Ilde 43 Okulda Bin Ögretmenle Görüstü


Dicle Elektrik, 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü sorumluluk bölgesindeki 6 ilde 43 okula giderek bin ögretmen ile görüserek günlerini kutladi. Dicle Elektrik’in sorumluluk bölgesinde bulunan Diyarbakir, Sanliurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Sirnak illerinde bulunan Müsteri Memnuniyeti Merkezleri (3M) çalisanlari, bulunduklari illerde belirlenen okullara gitti. Görüsmede ögretmenlere 3M çalisanlari tarafindan hediyeler verildi.

Ilk görüsme Diyarbakir’daki okullara yapildi.

Diyarbakir Müsteri Memnuniyeti Merkezi Yöneticisi Yusuf Kaya ile Müsteri Memnuniyeti Merkezi çalisanlari, Hantepe Egitim Sehitleri Ilkokulu ve Mevlana Ilkokulu’ndaki ögretmenlerle görüstü. Ikinci görüsme ise Batman’da gerçeklesti. Görüsmeye Dicle Elektrik Batman Il Müdürü Naci Obut ve Müsteri Memnuniyet Merkezi Müdürü Remzi Konçak da katildi.



Sanliurfa’daki Ögretmenler Günü kutlamasinda 3M yöneticisi Mehmet Yetistirici ve müsteri temsilcilerinden olusan bir heyet ilk olarak Eyyübiye ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ile Borsa Istanbul Çok Programli Anadolu Lisesi’nde ögretmenler ile görüsme gerçeklestirdi. Ögretmenler Günü’nü kutlayan Yetistirici, ögretmenligin kutsal ve mesakkatli bir meslek olduguna dikkat çekerek, ögretmenlerin bilinçli ve bilgili gelecek nesillerin yetismesi için büyük bir özveri gösterdiklerini belirtti.



Dicle Elektrik 3M yöneticileri, ayrica hizmet bölgesinde yer alan Mardin, Sirnak ve Siirt’teki bir çok okulu da ziyaret etti. 6 ildeki 11 lokasyonda 43 okulda toplam bin ögretmen ile görüserek Ögretmenler Günü’nü kutladi.
Kaynak: İHA