Baskan Silpagar, Ögretmenlerin Gününü Hediyelerle Kutladi

Çiftlikköy Belediye Baskani Ali Murat Silpagar, 24 Kasim Ögretmenler Günü’nde Sehit Ömer Halisdemir Ortaokulu ve Ragip Naile Saraç Anaokulu’nda ögretmenleri ziyaret ederek hediyeler takdim etti.

Baskan Silpagar, Ögretmenlerin Gününü Hediyelerle Kutladi
Silpagar, Çiftlikköy’deki okullarda bulunan tüm ögretmenlere özel flas bellekli tükenmez kalem ve çiçek hediyelerinin ulastirildi. Silpagar, 2 okula giderek de bizzat hediyesini takdim etti. Ögretmenler Günü’nü kutlayan Silpagar, “Bir Kitap, bir Kalem, bir çocuk ve bir ögretmen dünyayi degistirebilir. Çocuklarimizin yetismesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârligi gösteren ögretmenlerimizin haklarini ödeyemeyiz. Gelecegimizin teminati çocuklarimizi emanet ettigimiz ögretmenlerimize sevgi ve saygilarimi sunuyor, tüm Ögretmenlerimizin 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Siniflara matematik dersi verdi

Geçmiste Yildiz Teknik Üniversitesi’nde ögretim görevlisi olan Silpagar, Çiftlikköy Sehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nda 5. siniflarin dersine girerek ögrencilere bir süre temel matematik anlatti. Ögrencilerin de kendisinin ögretmenler gününü kutlamasi üzerine çok mutlu oldugunu ifade eden Silpagar, ardindan Ragip Naile Saraç Anaokulu’nu ziyaret ederek buradaki ögretmen ve ögrencilerle bir araya geldi. Okul ögretmenlerine burada da özel flas bellekli tükenmez kalem ve çiçeklerini takdim eden Silpagar, veliler ve ögretmenlerle günün anisina hatira fotografi çekildi. Ilçedeki okullarla iyi iliskiler içinde olduklarini belirten Baskan Silpagar, “Okullarimiza belediye olarak her zaman imkanlarimiz dogrultusunda gereken tüm destegi sagliyoruz ve saglamaya da devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA