Sanatçi Metin Sentürk, Üniversite Ögrencilerini Hem Eglendirdi Hem De Hayat Tecrübelerini Paylasti

Ünlü sanatçi Metin Sentürk, Elazig’da KYK yurtlarinda kalan üniversite ögrencilerini hem eglendirdi hem de hayat tecrübelerini paylasti.

Sanatçi Metin Sentürk, Üniversite Ögrencilerini Hem Eglendirdi Hem De Hayat Tecrübelerini Paylasti
Ünlü sanatçi Metin Sentürk, Gençlik ve Spor Bakanligi Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlügünün “Genç Bakis Açisi Programi” çerçevesinde Elazig’daki KYK yurtlarinda barinan üniversite ögrencileriyle bir araya geldi. Harput Kiz Yurdunda düzenlenen programda ögrencilere söylesi ve konser düzenleyen Metin Sentürk, gençleri hem eglendirdi hem de hayat tecrübesini paylasti. Gençlerin kendisi hakkinda merak ettigi sorulari yanitlayan Sentürk, onlari sahneye çagirarak siirler okutup sarkilar söyletti.

Anlamli bir proje ile il il gezdiklerini dile getiren Metin Sentürk, bu projenin kendisi için çok önemli oldugunu belirtti.

Sentürk, “Benim hayat hikayemden yola çikiyoruz. Gençlerimiz genç yaslarinda hayatin yeni baslangiç dönemlerinde hayata karsi nasil direnmeleri gerekir, nasil daha güçlü olabilirler bakis açilarini degistirdiklerinde acilarini nasil hafifletebilirler, bunlari konusuyoruz. Içine birkaç sarki, saka da karistiriyoruz. Bakanimizin beni projeye dahil etmesiyle birlikte çok güzel haftalar yasadik. Ankara’da 11 haftada 51 il konuk oldu. Bugün buradayiz ve baska illerde de devam edecektir. Benim için çok anlamli. Özellikle gençlere motivasyona geliyorum ama onlar beni daha çok motive ediyorlar. Dolayisiyla bu baska türlü konserlere veya baska türlü özel gecelere hiç benzemiyor. Bunun yeri apayri” dedi.

Kaynak: İHA