'Dersimiz Futbol' Imza Günü Etkinligiyle Okuyucuyla Bulusuyor

Aliaga Belediyesi tarafindan 2014 yilinda kurulan Aliaga Kent Kitapligi’nin 19. yayini “Dersimiz Futbol” cuma günü düzenlenecek olan imza günü etkinligiyle okuyucusuyla bulusuyor. Aliaga Gençlik Merkezi’nde saat 18.00’de baslayacak etkinlik futbola gönül vermis tüm sporseverlere açik olacak. Aliaga Belediyesi Futbol Okullari Sorumlusu Alper Peker’in kitaplari imzalamasiyla birlikte eserin ilk dagitimi da yapilacak.

'Dersimiz Futbol' Imza Günü Etkinligiyle Okuyucuyla Bulusuyor
“Dersimiz Futbol” adli kitapta, futbolun dünyada ve Türkiye’de gelisimi, Aliaga’da futbolun tarihi, Aliaga’daki spor kulüpleri, futbol spor okullari, futbol oyun kurallari, antrenman ve beslenme rehberi, saglik gibi konular yaninda Aliaga’da yasamini yitirmis antrenör ve sporculara iliskin bilgiler yer aliyor. Aliaga’da spor tarihi ve kültürüyle ilgili yayinlanan ilk yayin olma özelligine sahip kitapta, Aliaga Futbol tarihine iliskin görseller ile Aliaga’nin Cumhuriyet dönemindeki spor faaliyetlerini gözler önüne seren bilgiler yer aliyor. Okurlar, eseri 28 Kasim Pazartesi gününden itibaren Aliaga Belediyesi merkez hizmet binasi zemin katinda bulunan Basin, Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü’nden de ücretsiz olarak temin edebilecek.

Altyapi ögrencileri ve ailelerine yönelik olarak hazirlandi

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’in Aliaga Kültür Vizyonu projeleri çerçevesinde 2014 yilinda baslattigi Aliaga Kent Bellegi ve Arsivi çalismalari 9 yilda 19 eser kazandirdi. Tarihten arkeolojiye, doga ve çevre yayinlarindan cografi yayinlara kadar Aliaga’nin kültürel mirasi ve kent bellegi ile ilgili yayinlariyla büyük ilgi gören Aliaga Belediyesi Aliaga Kent Kitapligi yayinevi son olarak spora gönül veren spor altyapi ögrencileri ve ailelerine yönelik “Dersimiz Futbol; Futbol Egitiminde Saglikli Beslenme, Antrenman ve Oyun Kurallari” kitabini yayinladi. Kitap ilk olarak 5 bin adet basildi. Yeni yayinlarin da hazirliklarini sürdüren Yayinevi, Cumhuriyetin 100. yili çerçevesinde 2023 yilinda birçok yeni yayini da okuyucuyla bulusturacak.
Kaynak: İHA