'Çocuk Meclisi' Üyeleri Mazbatalarini Mansur Yavas'tan Aldi
Ankara Büyüksehir Belediyesi Çocuk Meclisi’nin 27’nci Dönem açilisi, Ankara Büyüksehir Belediye (ABB) Baskani Mansur Yavas’in da katildigi mazbata töreniyle gerçeklesti.

Tüm çocuklarin 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari Günü’nü kutladigini belirten Baskan Yavas, “Çocuklarimiz, demokratik ve birbirlerine saygili bir sekilde önergelerini verdiler. Insallah bunlar Ankara Büyüksehir Belediye Meclisinde de öncelikli olarak okunacak. Çocuk haklari konusunda bu kadar bilinçli bir nesle, birbirlerine olan sevgileriyle, saygilariyla gözümüz arkada kalmadan emanet edebilecegimiz Ankara oldugunu görüyorum ve kendilerini çok tebrik ediyorum, basarili çalismalar diliyorum” dedi.
“Çocuk Meclisi’mizin 27. Dönem açilisini gerçeklestirdik”
Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskani Yorgancilar, Çocuk Meclisi’nin kente çocuk gözüyle bakarak katki saglayacagini ifade edip, “Bugün Dünya Çocuk Haklari Günü. Biz de bu dogrultuda Çocuk Meclisi’mizin 27. Dönem açilisini gerçeklestirdik. 92 farkli ilkögretim okulundan ögrenciler temsilci oldu” açiklamasini yapti.
