Masal Kahramani Kiligina Giren Ögrenciler Hasta Çocuklara Moral Verdi

Yozgat’ta Çocuk ve Yasam Ögrenci Toplugu üyesi ögrenciler, Dünya Çocuk Haklari Günü dolayisiyla Yozgat Sehir Hastanesi Çocuk Servisi ve polikliniklerinde tedavi olan çocuklara giydikleri renkli kostümlerle moral verdi.

Masal Kahramani Kiligina Giren Ögrenciler Hasta Çocuklara Moral Verdi
Her yil Kasim ayinda kutlanan “Dünya Çocuk Haklari Günü” dolayisiyla Yozgat Sehir Hastanesinde etkinlik düzenlendi.

Yozgat Sehir Hastanesi davetlisi olarak hastaneye gelen ögrenciler, masal kahramanlari temali kostümleriyle hastane servisinde kalan ve polikliniklere tedavi için gelen çocuklarla sohbet edip, oyunlar oynayarak moral verdiler. Bol bol hatira fotograflarinin çekildigi etkinlikte çocuklarin neseli halleri ailelerini de mutlu etti.

Yozgat Sehir Hastanesi Bashekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan yaptigi açiklamada, “Hastanemiz kuruldugu günden bugüne çocuklarimizin her konuda yaninda olmaya devam etmistir. Amacimiz çocuklarimizi ve ailelerini en saglikli sekilde evlerine göndermek. Bu hedefle tüm personelimizle çalismaya devam ediyoruz. Bugün hem serviste kalan hastalarimizi ve hem de ailelerini Dünya Çocuk Haklari Günü dolayisiyla bilgilendirdik. Saglik Bilimleri Fakültesi Dekan Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Sayin Ayse Sener Taplak ve ögrencilerine katkilarindan dolayi tesekkür ederim. Çocugun kalbi ekilmemis tarlaya benzer, ne eksen tutar. Iyilik ekelim, dogruluk ekelim, sevgi ekelim, vatan, millet, bayrak aski ekelim” dedi.

Etkinlik sonunda Bashekim Kozan, Dr. Ögr. Üyesi Taplak’a çiçek taktim ederek, ögrencilere de tesekkür etti.
Kaynak: İHA