Manisa Ticaret Borsasi TOBB Baskani Hisarciklioglu Ile Görüstü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu makaminda ziyaret eden Manisa Ticaret Borsasi yönetimi Manisa’daki çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Manisa Ticaret Borsasi TOBB Baskani Hisarciklioglu Ile Görüstü
Manisa Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Sadik Özkasap ve Meclis Baskani Cahit Yayman, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu makaminda ziyaret etti. TOBB Baskani Hisarciklioglu, yeni dönem çalismalari için basarilar dileyerek, hayirli olsun dileklerini iletti. Ziyarette Yönetim Kurulu Baskani Sadik Özkasap, Meclis Baskani Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Hüseyin Senay, Meclis Baskan Yardimcilari Ali Yilmaz ve Alpaslan Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ersaygi ve Taner Özalp ile Meclis Üyeleri Serkan Tok, Ibrahim Külahli, Dogan Erdogdu, Disiplin Kurulu Üyesi Nusret Serdar Mugla ve Manisa Ticaret Borsasi Genel Sekreteri Mutlu Karakas yer aldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskani Rifat Hisarcikliog’nu yeni dönem projeleri hakkinda sunum yapan Manisa Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Sadik Özkasapbu güne kadar oldugu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde ülkemiz için çalismaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretin ardindan açiklamalarda bulunan Baskan Özkasap, “3 Ekim’de seçimlerimizi gerçeklestirdik ve yeni ekibimizle beraber Manisa’miza, üyelerimize daha iyi hizmet vermek için mücadelemize devam edecegiz. Hem hükümetimizin hem de Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin destegine ihtiyacimiz oldugu bir zamandayiz. Bu birlik ve beraberlikle ülkenin ekonomisini durdurmadan, istihdami yükselterek, ihracatina destek vererek daha iyi günler için hep beraber mücadele verecegiz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskani Hisarciklioglu bizim gönülden sevdigimiz, kötü günümüzde iyi günümüzde her zaman yanimizda olan, ülkesi için mücadele veren, gerek yurt içi gerek yurt disi, zaman ve mesafe tanimayan Baskanimizin yaninda olmaktan bizler de çok mutluyuz. Bugünkü ziyaretimizde yeni katilan arkadaslarimizi Baskanimiza takdim ettim. Bunlarla beraber Baskanim görüsmeler aldi. Manisa’daki sorunlari bildirdik. Bunun üzerine konustuk. Her zaman için pozitif olacagiz, daha iyiye gidecegiz. Baskanimizin yaninda olmaktan dolayi büyük mutluluk duyuyoruz. Biz buradan pozitif mutlu bir sekilde Manisa’ya dönüyoruz. Bundan sonraki Genel Kurulumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin Baskani ve Yönetim Kurulu için olacak. Bizlerin Ankara, TOBB delegelerimizle Hisarciklioglu’na destegimiz sonsuzdur. Ülkemiz için bu kadar çalisan, mücadele veren, Eurochambres gibi birçok sorumlulugu da beraberinde götüren Baskanimizla olmak bizim için onur ve sereftir” dedi.



“Lisansli depo yapacagiz”

Manisa Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Sadik Özkasap yeni dönem projeleri hakkinda da Baskan Hisarciklioglu’nu bilgilendirdi. Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümü’nün AB Cografi Isaret Tescili için müracaatlarini tamamladiklarini anlatan Baskan Özkasap, “Bunun yani sira yeni dönemde en büyük projelerimizden birisi Kuru Üzüm Lisansli Deposunu ilimize kazandirmak. Sirketimizi kurduk, arsa arayislarimiz devam ediyor. Insallah en kisa süre içinde Manisa Ticaret Borsasi Kuru Üzüm Lisanli Deposunu Manisa’miza kazandiracagiz” dedi.

TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu da Manisa Ticaret Borsasi heyetinin hem seçim hem de yeni dönem için tebrik etti. Hisarciklioglu, “Yeni yönetim ve meclis ile Manisa’ya en güzel hizmetleri yapacaginizdan eminim. Bizler de TOBB Camiasi olarak devamli yaninizda devamli arkanizdayiz. Bürokratik islemlerde her zaman yardimci olamaya haziriz. Yeter ki siz çalisin, yeterki Manisa ve ülkemiz için üretmeye devam edin” diye konustu.

Kaynak: İHA