Canik Çocuk Kitaplari Günleri Basliyor

Canik Belediyesi tarafindan düzenlenen, Türkiye’nin önde gelen yayinevleri ve yazarlarinin da katilacagi ‘Canik Çocuk Kitaplari Günleri’ etkinligi, 22-27 Kasim tarihleri arasinda yapilacak.

Canik Çocuk Kitaplari Günleri Basliyor
Samsun Canik Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Canik Çocuk Kitaplari Günleri’ etkinliginde binlerce farkli kitap stantlardaki yerini alacak, söylesi ve imza günleriyle çocuklar yazarlarla bir araya gelecek. Çocuklar için birçok etkinligin düzenlenecegini söyleyen Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Çocuklarimizda kitap okuma aliskanligi kazandirmak amaciyla düzenledigimiz bu anlamli etkinligimizde ülkemizin önde gelen yazarlari ve yayinevleri yer alacak. Çocuklarimiz imza günleri ve söylesi programlarinda yazarlarimiz ile bir araya gelecekler, birçok eglenceli aktivite yer alacak” diye konustu.

Çocuklarin zihinsel ve kisisel gelisimleri için kitap okumaya tesvik edilmesi gerektigini vurgulayan Baskan Sandikçi, tüm aileleri çocuklariyla birlikte 22-27 Kasim tarihleri arasinda gün içinde açilacak stantlara davet etti.
Kaynak: İHA