Antalya Dogal Yasam Parki'na Çocuklar Için Engelsiz Park

127 türde 1400 hayvana ev sahipligi yapan Antalya Büyüksehir Belediyesi Dogal Yasam Parki, ziyaretçi akinina ugruyor. Alanda yeniden düzenlenen oyun parkinda çocuklar, hem sevdikleri hayvanlarla bulusuyor hem de keyifli zaman geçiriyor.

Antalya Dogal Yasam Parki'na Çocuklar Için Engelsiz Park
Her yil binlerce kisi tarafindan ziyaret edilen, zengin hayvan türleri ve genis dogal yasam alanlariyla Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan Antalya Büyüksehir Belediyesi Dogal Yasam Parki ara tatilde de ögrenciler basta olmak üzere binlerce kisiyi agirladi.

Çocuklar için engelsiz park

Geyik, zebra, aslan, kanguru, puma, midilli ati, karaca ve deve gibi degisik türden hayvani yakindan görme imkani bulan çocuklar, Dogal Yasam Parki içerisinde yeniden düzenlenen oyun parkinda da eglenceli anlar yasiyor. Büyüksehir Belediyesi tarafindan kumla kapli yüksek güvenlikli yeni nesil çocuk oyun parki kuruldu. Parkta engelli bireylerinde kolayca erisim saglayarak yararlanabilecegi oyun gurubu yer aliyor. Park içerisinde salincak, kaydirak, halatli tirmanma modülleri, tahterevalli, dönence, kum havuzu ve oyun evi yer aliyor.

Dogal Yasam Parki’nda içerisinde ayrica çocuklar için maket hayvanlardan olusan bir bölüm de kuruldu. Zürafa, fil ve zebranin birebir ölçülerde yapilmis oldugu maketlerin yer aldigi bölüm çocuklarin ve büyüklerin ilgisini çekiyor. Çocuklar ve aileler maket hayvanlarla bol bol fotograf çektiriyor.
Kaynak: İHA