Alçaklardan Hain Saldirilarin Hesabi Soruldu, Terör Kurbani Ecrin'in Yakinlarinin Yüregine Su Serpildi

Türkiye’nin Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafindan üs olarak kullanilan bölgelere "Pençe-Kiliç Hava Harekati" yapmasi üzerine, Taksim’deki bombali saldirida hayatini kaybeden 9 yasindaki Ecrin Meydan ile babasi Yusuf Meydan’in Adana’daki yakinlarinin yüregine su serpildi. Acili anne Mevlide Meydan, "Süleyman Soylu bana söz vermisti. Ona çok tesekkür ediyorum. ’Intikami alinacak sen sadece dik dur’ demisti bana" dedi.

Alçaklardan Hain Saldirilarin Hesabi Soruldu, Terör Kurbani Ecrin'in Yakinlarinin Yüregine Su Serpildi
Esini ve kizini kaybettikten sonra büyük bir üzüntü yasayan Mevlide Meydan’in acisi, "Pençe-Kiliç Hava Harekati" ile bir nebze olsun azaldi.

"Ecrin’in yasama ihtimali vardi, nefes aliyordu"

Olay anini unutamayan Mevlide Meydan, "Herkes birbirine birer adimli mesafede yürüyorduk. Ben magazalarin vitrinlerine bakiyordum. Ben hiçbir seyi anlamadim. Darbeyi aldiktan sonra çok küçük bir bilinç kaybi yasamisim. Yürüdügümü biliyorum, yürürken insanlarin kaçistigini gördüm, beni de çekistirdiler. Ben nerede oldugumu ne oldugunu anlamadigim için sadece yolun ortasinda yürüdüm. Bir magazada daraba yariya indirilmisti eltim çocuklari elinde bagiriyordu. Onu görünce Ecrin aklima geldi, o an fark ettim. Benim bulundugum noktada Yusuf’la Ecrin bir adim bile atamamisti. O noktada ikisi de yerdeydi. Sonra Yusuf’un boynundan nabzini kontrol ettim, yasamiyordu zaten. Ecrin’in yasama ihtimali vardi, nefes aliyordu. Yasiyordu çocugum. Eli iki parmagi çok açilmisti, altindaki deri duruyordu sadece. Birlestirip tampon yapmaya çalistik, birileri bize yardim etmeye çalisti. Sonra ambulansi aradik, kizimi ambulansa götürdük. Ikisi de gitti bu kadar baska bir sey yok" diye konustu.



"Soylu bana söz vermisti. Ona çok tesekkür ediyorum"

Türkiye’nin Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafindan üs olarak kullanilan bölgelere "Pençe-Kiliç Hava Harekati" yapmasiyla içine biraz su serpildigini ifade eden Mevlide Meydan, "Kizimin, esimin kaninin yerde kalmasini istemiyorum. Çünkü onlar o sokakta iki masum iki insan bu benim yüregime en azindan su serper. Süleyman Soylu bana söz vermisti. Ona çok tesekkür ediyorum. ’Intikami alinacak sen sadece dik dur’ demisti bana. O yüzden yüregime su serptiler ama çocugumun, esimin kani yerde kalmasin. Terörün her türlüsüne lanet olsun. Hiçbir dava masum bir çocugun kani kadar degerli degil. Hiçbir dava benim çocugumun kani kadar degerli degil. Yasadigimiz çok kötü bir sey, tüm Türkiye’nin basi sag olsun" dedi.



"Kanlari yerde kalmadi ve kalmayacak da, terör illeti bitsin"

Terör kurbani Yusuf Meydan’in agabeyi Yasin Meydan da, "Her seyimiz beraberdi, bütün sirlarimiz. Güzel günümüzde sakalastik. Ama terör olan illet bizden onu aldi. Basta Cumhurbaskanimiz olmak üzere bütün bakanlarimiza tesekkür ediyorum. Bunlarin kani yerde kalmadi ve kalmayacak da, bu terör illeti artik bitsin. Ne Ecrinler ne de Yusuflar artik ölmesin. Istemiyorum. Buna inaniyorum terör bitecektir elbet. Güzel ülkemiz var. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum, bu terörü artik bitirin baska bir sey istemiyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA